Szekeres Viktor

Az első képsorok az újjáélesztett Futuramából

Nemsokára visszatér a képernyőre a régi-új Futurama sorozat, s ezen jeles alkalomból most vethetünk először pillantást arra, hogy miképpen is fog kinézni a végeredmény. Reméljük, a Comedy Central nem bánja meg döntését.

Már nem kell sokat aludni, s visszatér a tévéképernyőre az egykor már elföldelt, Emmy-díjas animációs sorozat, a Futurama. A Family Guy-hoz hasonló feltámadást produkáló széria 2003. augusztus 10-e után szenderült jobb létre az amerikai Fox csatornán, azonban 2009. júniusában a Comedy Central bejelentette, hogy idén, június 24-i kezdődátummal folytatja a scifit a hatodik szezonjával.


A döntés minden bizony annak is köszönhető, hogy a Futrama alapján készített filmek, a Bender's Big Score, a The Beast with a Billion Backs, a Bender's Game és az Into the Wild Green Yonder nagyon sikeresek voltak a csatornán (akárcsak a sorozatepizódok ismétlései), így Matt Groening és David X. Cohen zseniális komédiája visszatérhet. A rajongók számára már csak hab a tortán, hogy a gyártó stúdiónak sikerült megegyeznie a karakterek eredeti szinkronhangaival, így ismét az ismerős orgánumokat hallhatjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • a2d2y2 #5
    Hát elég ratyi lett a 6-os évad :(
  • Caine #4
  • Librarian #3
    Ezek után kit érdekel a Karácsony? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • Commandante #2
    ez a sorozat egyszerüen zseniális
  • bladesoft #1
    Legyen áldott a Comedy Central mert visszahozta nekünk a sorozatot.