Szekeres Viktor

Nem kamu 3D lesz a Titánok harca 2

Egyre nagyobb prioritásnak tűnik a Warner házatáján a titánok harca folytatása, mely a hírek szerint 3D-s lesz, akárcsak az elődje. A készítők azonban a térhatást ezúttal nem konverzióval, hanem spéci kamerákkal érnék el.

A Los Angeles Times értesülései szerint a Warner Bros. egyre türelmetlenebbül sürgeti a Titánok harca (Clash of The Titans) folytatásának elkészítését. A stúdió igyekezetén persze nem szabad csodálkozni, hiszen az áprilisban bemutatott film eddig világszerte 486 millió dollár bevételt hozott, sőt, Magyarországon még mindig ott van az év legsikeresebb mozis alkotásai között.


A producerek jelenleg gőzerővel kutatják azt a rendezőt, aki a távozó Louis Leterrier örökébe léphet. Jelen állás szerint erre a posztra Jonathan Liebesman a legesélyesebb, aki korábban A sötétség leple és A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet című horrorokat is készítette. Liebesman azonban mostanában már akciófilmes rendezőként keresi a kenyerét, következő filmje, az idegeninváziós Battle: Los Angeles 2011-ben kerül a mozikba. A Warner stúdió tervei szerint a Titánok 2 is 3D-s lenne, viszont ezúttal nem konvertált, hanem valóban speciális kamerákkal rögzített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • emile zola #15
    lesz*rom h 2 perc volt vagy netalán 5, a lényeg h összecsapták a végét, és így elég gyenge lett, és ne akard azt bemagyarázni az a rossz amikor kidolgozzák a befejezést
  • winnie #14
    hogyhogy az első rész IS az volt?
  • Kornan #13
    Riliz di kráken!!!!! :P
  • Csak77 #12
    Az árkádban lévő MM üzletben van kiállítva 3D tv, és ment rajta a 3D-s Monsters vs Aliens blu-ray, és mit ne mondjak nagyon durva! Aki tudja nézze meg, aztán vegye meg(800e körül van), elképesztő minőség!
  • richard45 #11
    "Nem kamu 3D lesz a Titánok harca 2"
    Nahát most baromira meglepődtem, főleg azért mert az első rész is az volt.
  • Etinger #10
    Osztom. Sőt, szorzom :)
  • kalapos01 #9
    Az Avataré kivételesen gyenge előzetes volt. A filmhez nem mérhető.
  • Etinger #8
    Ízlések és pofonok :D
  • kalapos01 #7
    Szerintem is sokkal jobb lett volna 20 percben, ezerszeresen túlhúzott, igazi hollywoodi befejezéssel. Most számold meg, hogy hány perc is az a kettő.
  • emile zola #6
    a trailer az első részé, ami nem akár jó is lehetett volna, ha a finist nem rendezték volna le 2 percben, de így csak közepes/elégséges tucatfilm lett