Szekeres Viktor

Animációs westernfilm - már csak ez kellett

John Hillcoat, aki az elmúlt évek legjobb mozifilmjeiből kettőt rendezhetett meg, ezúttal egy animációs rövidfilmet készített, mely a Red Dead Redemption világában játszódik. Aki még csak most tervez játszani a játékkal, annak spoileres lehet.

Az út és Az ajánlat rendezője, John Hillcoat elkészítette digitális western rövidfilmjét, mely a Rockstar Games sikeres videójátékának, a Red Dead Redemptionnek a gazdag világában játszódik. A történet John Marston viszontagságairól szól.


A Red Dead Redemption nemrég jelent csak meg és előzetesen az elemzők nagy bukást jósoltak a projektnek. A vészmadárkodás azonban felesleges volt, hiszen egy hónap elkelt belőle ötmillió példány, ami azt is jelentette, hogy a Rockstar újabb nyereséges játékot jelentetett meg, s a részvényesei bizalommal tekinthetnek a jövőbe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #5
    ..ugyanazok az idióták akiknek az elmult évek dömpingszar játékait köszönhetjük,mer tudják, hogy az kell a retardált ljúzereknek.........
  • winnie #4
    és az a játék, amit nagyon várnak a PS-oldalak, nem bukhat. tiszta sor.
  • Sadun Tryst #3
    nem tudom kik voltak azok az elemzők akik bukást jósoltak, mert minden playstation-ös oldalon pl. az 1ik legjobban várt játék volt. sőt, jómagam is előrendeltem már 2 hónappal a megjelenés előtt. szvsz az 1ik év játéka lett.
  • vmiki88 #2
    az lehet, de így is jól nézz ki
  • Laza #1
    Nem értem mit kellett ezen megrendezni, ez nem egy új történet, csak a játékba lévő átvezető jelenetek vannak egymás után összevágva ... max 2 helyszín között van 1-2 utazás. Ez inkább egy hosszabb trailer és semmi új nincs benne amit a játékban ne láthatnánk.
    Mondom ezt úgy, hogy nekem megvan a játék.

    Ennél az amatőr machinima készítők is sokkal kreatívabbak.