Szekeres Viktor

Dexter új társat kap

Ismét ismert színész száll be a Dexterbe, azonban ezúttal a készítők nem egy újabb nagy ellenfelet keresnek, hanem más irányból szeretnék megközelíteni a sorozatgyilkos karakterét. Az 5. évad ősszel indul.

A Showtime csatorna hétfőn bejelentette, hogy Julia Stiles csatlakozott a Dexter című krimisorozat stábjához. Az annak idején tinifilmekkel befutott színésznő az 5. évad 10 epizódjában fog szerepelni, egy rejtélyes nőt alakítva, aki különleges kapcsolatba kerül a sorozatgyilkossal.

A többek között a 10 dolog, amit utálok benned című filmben Heath Ledger partnereként ismertté vált Stiles legutóbb David Mamet Oleanna című darabjában szerepelt a Boradway-n, míg filmben legutóbb a Bourne-ultimátumban, valamint az Ómenben láthattuk 3-4 éve. A Dexter új szezonjának forgatása június végén kezdődik, s a tervek szerint a sorozat ősszel tér vissza az amerikai képernyőkre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #5
    Az is :)
  • Csakezmaradt #4
    Nem sok részt láttam belőle. Azt kell mondjam, érdekes egy sorozat, és jónak tűnik.
  • Zolthen #3
    Nem is hallottam még erről a sorozatról, azt hittem a Dexter laboratóriumában lesz új szereplő :)
  • GG #2
    Az a durva, hogy úgy fog kinézni(kemo miatt) az első részekben mintha tényleg megviselte volna az előzmények.
  • PheCho #1
    Végre valami infó!
    Ideje volt már.
    Mindenesetre nagyon nehéz lesz felülmúlni az utolsó évadot, mert elképesztően zseniálisra sikeredett. Ledöbbentem kissé a végén. Várom mit hoznak ki belőle.
    Michael C. Hall-nak pedig jobbulást.