Szekeres Viktor

John Carpenter legújabb rendezése

Majd egy évtizedes hallgatás után John Carpenter ismét mozifilmet rendezhet - természetesen horrort. A tervek szerint a veterán rendező készítheti el a Fangland című regény filmes adaptációját.

A Sriram Das és a Blumhouse Productions megszerezte John Carpentert, hogy megrendezze John Marks 2008-as regényének, a Fanglandnek, a mozifilmes változatát. A horror (egyik) királyának új filmjében Hilaty Swank alakíthatja a főszereplőt, Evangeline Harkert, aki egy tévés hírháttér műsor producere a történet szerint. Őt küldik ki főnökei Erdélybe egy riport elkészítésére. Azonban hazaérkezése után furcsa emailek, koporsók és idegenek szegélyezik útját.

Carpenter legutóbb a Horror mesterei című tévésorozat epizódjai rendezésével vétette észre magát, de mozifilmet a 2001-es hatalmas bukása, a Mars szellemei óta nem láthattunk tőle. Márpedig aki olyan filmeket rendezett fiatalon, mint a Dark Star, A 13-as rendőrőrs ostroma, A köd, a Menekülés New Yorkból, a Nagy zűr Kis-Kínában, A Dolog és persze a Halloween - A rémület éjszakája, az valószínűleg nem felejtett el rendezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #1
    Várom, a Valami (vagy Dolog) piszok nagy film volt.