Szekeres Viktor

The Expendables: az új előzetes

Újabb előzetes érkezett a The Expendables-höz, melyet sokan már előre a nyár akciófilmjének kiáltanak ki. Sylvester Stallone filmje remélhetőleg igazolni fogja a várakozásokat ás nem okoz csalódást.

"A legnagyobb akciólegendák egy filmben - először és utoljára" - így reklámozzák Sylvester Stallone filmjét, a The Expendables-t annak új, meglehetősen rejtélyeskedő, ámde hangulatos előzetesében. A filmben olyan sztárok lesznek láthatóak, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Stone Cold Austin, Terry Crews és Mickey Rourke, valamint rövid időre Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is fel fog tűnni.


A nagy kérdés, hogy az elmúlt években ismét elég aktív Stallone le tud-e tenni egy valóban jól sikerült filmet az asztalra, vagy visszafele sül el a marketingfogás, miszerint a színészek nevei jóval csábítóbbak, mint maga a film története, melyről ugyan esik szó a kampányban, de a hangsúly általában a névsorolvasáson van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #6
    Na de pont ezért idéző jeleztem,hogy aki filmekből ismeri az odakeveredett arcokat,annak aztán nem mond semmit az ilyen komák előélete:)
  • god25 #5
    Az a névtelen pankrátór egy igen ismert, MMA harcos és UFC sztár 1993-óta.
  • marcee #4
    Nah, ezt nem nevezném trailer-nek, max egy gyenge teaser...
  • xido #3
    Azért "greatest action star"nak hívni egy pár éve felbukkant tékák polcaira gyártó "névtelen pankrátor" Randy Couture-t vagy egy Steve Austin-t szerintem mókás..mint ahogy a fél perces cameot vállaló Willis és Schwarzeneggert húzónévként használni:)
  • ADAMEX9 #2
    Facebook
  • AZTA #1
    A nevek is bőven elegek lesznek, de ha még mellé vmi kis történet is lesz az csak + :D