Szekeres Viktor

Szarul állnak a dolgok

Egyre több filmbemutatóval jelentkezik a Cirko Film, ezúttal egy belga-holland koprodukcióban készült finomságot kínál a Cirkogejzír látogatóinak. A Szarul állnak a dolgok premierje július elsején lesz.

Az I love you Phillip Morris egy másik filmcsemegével is jelentkezik júliusban a Cirko Film, a Szarul állnak a dolgok holland-belga filmmel, mely a De helaasheid der dingen eredeti címre hallgat, nemzetközileg pedig The Misfortunates-ként keresendő. Az IMDb felhasználói értékelései szerint kifejezetten erős filmről van szó, ami nem csoda, hiszen Felix Van Groeningen alkotása a 2009-es Cannes-i Filmfesztivál Artmozi Díjban részesült.


A filmet természetesen a budapesti Cirkogejzír moziban lehet megnézni július elsejétől, aki pedig a szinopszisra kíváncsi, annak az alábbi sorokkal kedveskedhetünk: A 13 éves Gunther Strobbe apjával és három nagybátyjával él a nagyanyja házában. Napi szinten szembesül hatalmas alkohol mennyiségekkel, fölszedett nőcskékkel, és a szégyentelen semmittevéssel. Minden körülmény arra utal, hogy Gunther is hasonló sorsra jut. Vagy képes lesz megmenekülni a szerencsétlensége elől?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bounti #2
    Ez a címe a filmnek...

    Amúgy van ennél igénytelenebb is...

    Ha nem tetszik ne olvasd el, hiszen full igénytelen a számodra.
  • DjDano #1
    Hogy lehet ennyire igénytelen címet adni egy cikknek....