Szekeres Viktor

Ilyen lesz a nyár legjobb képregényfilmje

Bár még folyik a szópárbaj eldöntendő a kérdést, hogy a Jonah Hex vagy a Scott Pilgrim lesz-e a nyár legjobb képregényfilmje, az előzetesek alapján eldőlni látszik a kérdés. Persze úgy kell annak, aki két és fél perc alapján ítél meg egy filmet.

A képregények rajongóit idén igencsak elkényezteti Hollywood, hiszen tavasszal már olyan, jól sikerült darabokat mutattak be a mozikban, mint a Ha/ver (Kick-Ass) és a Vesztesek háborúja (The Losers), sőt, még a Vasember is folytatódott. A nyár pedig Jonah Hex-é lesz, no meg Scott Pilgrimé.


A Scott Pilgrim vs The World-öt Amerikában augusztus 13-án mutatják be (a hazai premierről nincs még hír, csak annyi, hogy októberre várható) és megérkezett a legújabb előzetese. Bryan Lee O'Malley jópofa képregényének mozis verzióját Edgar Wright rendezte, a főszerepekben pedig Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Alison Pill, Brandon Routh és Jason Schwartzman lesz látható. A történet, mint az kiderül a fenti képsorokból, egy léhűtő, munkanélküli basszusgitárosról szól, aki találkozik álmai nőjével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #4
    Talán, mert azokat a filmeket is ő rendezte?
  • nessboth #3
    Jaja, valami ilyen lükeséget vártam a Kick/ass-től is, de az kicsit csalódás volt, hátha ez a hülyeség megnevettet.
  • zoltanszon #2
    Ok, hogy Edgar Wright rendezte, de miert kell a Hot Fuzzzal (Vaskabatok) es a Shaun of the Deaddel (Halali hullak hajnala) reklamozni. Hol van Nick Frost es Simon Pegg?
  • hawkie22 #1
    Magát az eredeti képregényt ugyan nem ismerem, de így, előzetes alapján hangulatos lesz, hacsak nem lőttek le minden jó poént az előzetesben. :)