Szekeres Viktor

Megvan a Gyilkos pizza rendezője

Érdekes horrorprojekteket dédelget keblén a Harry Potter rendezője, az egyikben egy pizzás cég vadász szörnyekre, a másikban szellemek nevelnek fel egy embert, míg a harmadikban egy anyuka vadászik démonokra.

Az 1492 Pictures, Chris Columbus produkciós cége, és a CJ Entertainment három új horrorfilmen kezdett el dolgozni. A legnagyobb felhajtást talán a Killer Pizza előkészületeit kíséri, hiszen sikerült megszerezni a film rendezőjének azt az Adam Greent, aki pár éve A balta (Hatchet) című horrorkomédiával robbant be. A Killer Pizza története egy tiniről szól, aki egy hatalmas pizzakiszállító cégnél vállal állást, majd kisvártatva rájön, hogy munkahelye valójában egy szörnyvadász szervezet főhadiszállása.


A Killer Pizza mellett az 1492 Pictures Neil Gaiman The Graveyard Book című regényét tervezi megfilmesíteni, mely egy árváról szól, akit szellemek neveltek fel, s film lehet a Carpe Demonből is, mely Julie Kenner, Carpe Demon: Adventures of a Demon-Hunting Soccer Mom könyvéből készül, s egy démonvadásszá váló háztartásbeli anyukáról szól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SBKMoses #3
    vazz, a Graveyard Book nagyon jó, ne kúrják el itten vmi bivalybasznád alsói filmstúdióval
  • Kerub #2
    Ebből a Killer Pizzaból már a cím alapján is kúltfilm lesz
  • semmikozod #1
    Ugye ez valami vígjáték lesz? Mert akkor nézősnek tűnik.