Szekeres Viktor

Ősztől indul a Lost készítőjének új sorozata

Az Alias, a Lost és a Rejtély után újabb tévésorozattal rukkol elő JJ Abrams, aki még a Super 8 és a Star Trek 2 előtt megrendezte a sajátmaga által írt Undercovers pilotját. Az új széria ősszel indul az NBC csatornán.

JJ Abrams nem pihen, hiszen két mozifilm között és a Rejtély után, ismét elkészített egy tévésorozatot, melynek ráadásul meg is rendezte a pilot epizódját. Az Undercovers című akciódús kémsorozat az NBC csatornán kerülhet bemutatásra az ősz folyamán, az adó első nekifutásra 13 részt rendelt belőle.


Az Undercovers két CIA-ügynökről szól, akiket szakmájuk legjobbjaiként tartottak számon, azonban miután összeházasodtak, kiléptek az ügynökségtől és polgári foglalkozást választottak. Öt év elteltével egy munkatársuknak nyoma vész, a CIA reaktiválja a duót, a férj és feleség pedig ismét beleveti magát a kémek világába. A sorozat főhőseit, azaz a házaspárt Boris Kodjoe és Gugu Mbatha-Raw alakítja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DjDano #8
    JJ Abrams tud valamit, ő a sorozatok James Cameronja :)
  • bippo #7
    Utolsó ilyen sorozat, ami nekem rémlik (bár lehet, hogy volt, csak én nem láttam) a Maria Bello+Scott Bakula-féle Mr.és Mrs Smith. Az nem volt rossz, könnyed akciókomédia. És az tényleg nem mai.
    Maiból a Burn Notice, ami beugrik. Kár, hogy most szünet van.
  • Jack Bauer ahős #6
    Szívesen fogyasztanék magasröptű gondolatokat amerikai sorozatokból, úgyhogy kérnék pár példát. Kösz előre is.
  • winnie #5
    hmm, én nem a lostra gondolok. az, hogy jön most ide? benne volt a címben?

    magasröptű gondolatra igazán csak amerikai sorozatban lelni mostanában. hadd ne a sorozatok hibája legyen, ha nem nézel semmi magasröptűt.

    bár, ha kanadai, holland, német és angol sorozatokban hallasz ilyesmiket, akkor jöhetnek a tippek. de hiába a nyüszítés, ha egyszer az emberek szinte csak amerikai filmeket és sorozatokat néznek, ergó azokból tudnak effélére szert tenni.
  • Jack Bauer ahős #4
    Mert eddig tele voltak "mindenféle magasröptű gondolattal" az amerikai sorozatok, mi? Ja tényleg, a Lostban filozófusokról nevezték el a szereplőket! Aztakurva!!!
  • winnie #3
    mi benne a gyenge? elég rég volt ilyen, épp itt az ideje. könnyed, akciókomédia, humorral. végre nem mindenféle magasröptű gondolat, csak szórakozás.
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Nagyon gyenge ez az alap, nagyon gyenge...
  • Chocho #1
    Azonban miután, azonban miután, azonban miután...

    Jeez...