Szekeres Viktor

Búcsúzik a Győzike az RTL Klubon

Az RTL Klub leveszi adásáról a Győzike című komédiasorozatot. A nemrég új évaddal visszatérő széria az elmúlt hetekben többször is kikapott az NCIS című nyomozós sorozattól. Hogy mi kerül a helyére, azt még nem tudni.

A mai Győzike-epizóddal jó időre ismét búcsút inthetünk Győzikének és családjának, akik minden bizonnyal sokak szívében foglalnak el kiemelt helyet. Az RTL Klub ugyanis a komédiasorozat 9. szezonjának utolsó két részét, a nyári műsorrendre hivatkozva már nem adja le. (Értesülések szerint a döntés hátterében az lehet, hogy a Győzike ismét csak alulmaradt a TV2 sikersorozatával, az NCIS-szel szemben.)

Hogy az RTL Klub mivel készül majd ősszel a hétfői estékre, még nem tudni, az azonban biztos, hogy pár hónapja a Benkő feleséget keres könnyedén felvette a versenyt a TV2 szériájával. A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a csatorna ismét versenybe küldi Benkőt, vagy másik hírességgel forgat reality-t. Az Edit férjet keres című spinoff állapotáról egyelőre nincs sok hír, lehet, hogy az RTL már nem is nagyon forszírozza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • donceleger #8
    winnie-vel nem nagyon kell foglalkozni. egy egész ország utálja győzikét, őszintén szólva erre a hírre csak örömtáncot lehet lejteni, de ő még ebbe is bele tud kötni. széllel szemben hugyoz, hát ez van.
    És mivel tudom, bele fog kötni abba is, hogy azt írtam, hogy egy egész ország utálja, ezért már most írom rá a reagálásomat, hogy ezen azt értem, 10 emberből 10 nem meri elismerni, hogy nézte, pedig abból 8-an tutira bele-belenézegettek. De mostmár ezen emberek száma is csökkent, hiszen csak leveszi ka műsorról, lehet ezt szépíteni erre-arra hivatkozva, de a tény az, hogy a kutya se kíváncsi rá!
    Örülök, hogy eltűnik a képernyőről, ugyanis eddig rendszerint lemaradtam a showder klub elejéről, mert még véletlenül sem akartam az rtl-re kapcsolni, amíg vége nem lett ennek szar győzikének, mert ha a képernyőmre került volna, azt nem tudtam volna elviselni!
    Remélem soha többé nem tér vissza, pogány vagyok, de ezért imádkozni fogok!!!!
  • Narxis #7
    Benkőt tegyék műsorba, valami újabb trash reality-vel.
  • winnie #5
    irigy típus vagy?
  • Mat666 #4
    Soha nem kellet volna ilyen műsort csinálni pff ennyi.
  • CaptainRumi #2
    Hát ez inkább kényszerváltozás, nem hiszem, hogy azért vennék le, mert rádöbbentek mekkora szenny de tény, hogy pozitív változás, de attól tartok ősztől csak rosszabb jön.
  • magyarszurke #1
    VAN ISTEN!!!
    Pozitív változás kereskedelmi adóknál...fura egy kicsit,de akkor is,ez már haladás