Szekeres Viktor

Egykor sikeres komédiasorozatot szüntettek meg

A Comedy Central három évad után véget vetett a Sarah Silverman program (The Sarah Silverman Program) című komédiának. Az itthon is látható sorozat nézettsége ugyanis a kritikus határra csökkent le.

Az amerikai Comedy Central csatorna úgy döntött, hogy 3 évad elég volt a The Sarah Silverman Program című komédiasorozatból. Az első szezonjában nagyon sikeres sorozat már indulásával sokakat megbotránkoztatott, azonban nézettsége a második évadra visszaesett, s a harmadik évadban az új epizódokat mindössze átlagosan 600 ezren kísérték figyelemmel.


Itthon a sorozat Sarah Silverman program címmel látható a Comedy Central magyar csatornáján. A sorozatban Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista, gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nőt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendőröknek, és úgy egyáltalán - mindenkinek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #4
    Nekem baromira ellentmondásos volt, hogy egy ilyen tróger alakot, egy ilyen jóvágású csaj alakított. Amúgy sem bírom ezt a fajta amerikai stend-up stílust, ahol orba szájba csak a fika megy és baromi gusztustalan. Stílustalan szerintem. El kell ismerni, volt pár jó poén a sorozatban, bár én sem láttam mindegyiket. De nem sajnálom, hogy vége.
  • Wittgen #3
    "Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendőröknek, és úgy egyáltalán - mindenkinek."

    Máris kedvelem a karaktert :)
  • Kferro #2
    Én láttam belőle 2-3 részt, de számomra kellemetlen élmény volt. Valahogy nem szeretem ezt a fajta durva, már-már alpári humort. Főleg nem egy nőtől.
  • Yutani #1
    Valamiért sosem volt indíttatásom megnézni egy részt sem. Lehet, hogy már a címe miatt?