Szekeres Viktor

Két népszerű sorozat menekült meg a Kaszástól

Mind a Hazudj, ha tudsz, mint a magyar címmel még nem rendelkező Human Target folytatódhat 2010/11-ben. A rossz hír, hogy egyik sorozat sem kapott teljes évados megrendelést a Fox csatornától, köszönhetően gyenge nézettségüknek.

Az amerikai Fox csatorna a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy mind a Hazudj, ha tudsz (Lie To Me) című krimisorozatot, mind a Human Target című képregény-adaptációt folytatni fogja jövőre is. Előbbi, mely nálunk is sikert aratott az RTL Klubon, egy 13 részes harmadik évaddal fog visszatérni, míg utóbbi második szezonja ugyancsak 13 epizódot fog számlálni. (Az akciósorozatot itthon egyébként ugyancsak az RTL Klub fogja bemutatni.)


Érdekesség, hogy a legtöbb amerikai tévés hírforrás nyílt titokként kezelte, hogy a Fox csak az egyik sorozatot fogja megtartani a kettő közül és a másikat megújítja. A többség a Human Target életben maradására tippelt, hiszen a Hazudj, ha tudsz év közben lekerült a képernyőről és csak nyáron folytatódik a 2. évadja, ráadásul a sorozat vezető írója, Shawn Ryan is elhagyta a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Nekem mind a 2 sorozat nagyon bejött. Jobban, mint az agyonhájpolt Lost, Prison Break, stb.