Szekeres Viktor

Heti 430 millió forintot kér Charlie Sheen

Úgy tűnik, hogy Charlie Sheen mégis hajlik arra, hogy folytassa népszerű szitkomját, a Két pasi meg egy kicsit. Azonban mindezt nem ingyen tenné, hanem a hírek szerint egy epizódért 2 millió dollárt kérne.

Az E-Online információi szerint Charlie Sheen hajlandó lenne tovább játszani sorozatában, a Két pasi meg egy kicsiben, azonban szeretné felsrófolni az árát epizódonkénti 900 ezer dollárról 2 millióra. A lap forrása szerint a színész arra számít, hogy magasról indítva az alkudozást 1,2-1,3 millió dollárt kaphat a heti munkáért. A CBS csatorna és a Warner Bros. stúdió valószínűleg így vagy úgy, de engedni fog a nyomásnak, hiszen Sheen szitkomja jelenleg is a legnézettebb Amerikában, mindössze a fiatalok között szorult le műfajába a második helyre, köszönhetően az Agymenők remeklésének. A sorozat jövője május 19-én fog eldőlni, amikor is a CBS bejelenti őszi műsorrendjét.

A szituáció komédia műfajában nem ritkák az ekkora összegek, a csúcstartó, Ray Romano például ugyancsak 2 millió dollárt kapott a Szeretünk, Raymond! utolsó évados epizódjaiért. A hosszabb műfajban, a drámák közül az elmúlt években James Gandolfini és Edie Falco, a Maffiózók sztárjai tehették zsebre a legtöbb pénzt, ők egy-egy epizódért 1,2 millió dollárt kaptak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Ny #25
    Szerintem Nokia-dobozban kéri. Elég nehéz is lenne a forintba belerakni, és úgy odaadni neki. a Nokia-doboz praktikusabb.
  • Etinger #24
    Fura, hogy ezen a gondolaton még nem merengtem, nagyon nagy igazság van benne. Én nem sajnálom tőle ezt a pénzt, ő érte el. Ez összeg úgy érzem inkább már 'presztízs' kérdés, mintsem anyagi.
  • winnie #23
    milrt látnád rosszul? de más színészek lehet, hogy 10 ember előtt játszanak. neki azért adnak pénzt, hogy 20 millióan nézzék. mindenki annyit ér, amennyit kap a munkájáért.
  • Yutani #22
    Ez az egész színész gázsi téma felháborító. Már jódolgukban nem tudják, mennyit kérjenek és mennyit költsenek minden hasznotalan luxus dologra. Más országokban meg náluk jobb színészek éppen csak megélnek.

    Na mindegy, lehet, hogy csak én látom rosszul a dolgot, és megérdemlik ezek az amcsi színészek, hogy teletömjék a bukszájukat a stúdiók.
  • MrPrise #21
    Ennyi pénzből megcsinálhatnák CGI-vel ;-)
  • winnie #20
    nem ismerős a régi római mondás, hogy kenyér és cirkusz kell a népnek? az ember nem hinné, hogy még van olyan maradi idealista, aki azt hiszi, hogy a munka társadalmi értéke szabja meg annak díjazását. bár, ha azt nézem, hogy sheen 40-50 millió ember röpke szórakoztatását biztosítja... (az egyént sajátmaga érdekli. ha nem lesz parkinsonos, akkor (sajnos?) magasról tesz a parkinson elleni szerre és inkább sheent választja.)

    szép és jó lenne, mert az elképzelésed, csak nem gondolod át a következményeit. az a rendszer nem működne.
  • djstefi #19
    valamikor regebb mar irtam ezt, de meg 1x le irom. ekkora fizetest az kapjon aki feltalalja a rak,hiv,parkinzon stb milliokat pusztito betegsegek elenszeret , ne szineszek meg sportolok meg mit tom en milyen bohocok!
  • jaspercry #18
    Ha kifizetik neki akkor miért ne? Én is elkérném,perszha ha tehetném...
  • TeDDyRuSh #17
    Nem tudom, hogy a Tőzsdecápák 2-ben mit fog alakítani és mennyit kért érte, de egy képet sem találok a filmről, amin rajta lehet Ő is. Lehet olyan magas ez az összeg (2 millió $), még ha alkuképes is, hogy lehet sok egyéb produkció mérlegelni fog.
  • stationx #16
    az egész ember nem ér annyit.