Szekeres Viktor

A Machete új előzetese mindent visz

A kamuelőzetes után végre láthatjuk, hogy milyen lesz a Machete-film. A Danny Trejo főszereplésével készülő karcos akciófilm a Grindhouse-trailer egyes részeit, a színészekkel együtt, egy az egyben át fogja venni.

Ritkán van olyan alkalom, amikor nem érdemes semmit írni a hírbe, mindössze a mellékelt képsorokra hagyatkozni - a mostani ilyen. Megérkezett ugyanis a Grindhouse-os kamuelőzetesből készült Robert Rodriguez-film, a Machete új előzetese és..., mint írtuk, az előzetes magáért beszél.


Már csak az a nagy kérdés, hogy egy itthon biztos bukásra ítélt filmet, be mer-e hozni valamelyik hazai forgalmazó. Ki tudja, talán Jessica Alba, Robert DeNiro és Steven Seagal neve eladhatja az Amerikában szeptember harmadikán bemutatásra kerülő filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kwzatz #7
    De most Steven Seagal rossz? Meg fog halni??? Milyen film lesz ez akkor? EPIC!!!
  • mujahedin #6
    húúú már alig várom.
  • DeviloftheHell #5
    ezért nem kell itthon semmit megnézni netröl leszedni az eredetit azt megnézni ha érdekel ha nem nézheti mindenki a tv2-t :D
  • KillerBlue #4
    A Terrorbolygó és a halálbiztos is tök jó volt mégsem kellet a népnek. Manapság csak a történetmentes látványfilmek érdeklik az embereket mint a Transformers. Pedig annyi tök tuti film van ami itthon nemhogy a mozikba de még a DVD-s megjelenésig sem jut el.
  • Hoz_Hun #3
    Hát ez kurva jó trailer volt. Ha a film fele ilyen jó, már megéri megnézni.
  • TonySoprano #2
    Azért,hogy teljes legyen a névsor:Michelle Rodriguez és Don Johnson,Tarantino nélkülönözhetetlen figurája Cheech Marin,aki egy filmben ujra Donnal.Lindsay Lohan.A Lostos Jeff Fahey.És a többi fent emlitett.Hát ha ezekért nem éri meg behozni a filmet akkor miért?
  • Quantumleap #1
    Ööö...Hogy érted azt, hogy biztos bukás?

    Nem túl jó ötlet a kamutrailergyártás. Ha túl jól sikerül, a nép követeli, hogy tényleg csináljanak belőle filmet. Elvégre már készül a Hobo With A Shotgun is.