Szekeres Viktor

A Mad Max 4 is 3D lesz

Mel Gibson helyett 3D-vel kívánják feldobni a Mad Max-sorozat negyedik részét, de a tárhatás gyűlölőinek minden bizonnyal jó hír, hogy a forgatás hagyományos módszerekkel fog zajlani, így mindenki abban a verzióban nézi meg a filmet, amelyikben akarja.

Mondhatnánk azt is, hogy ma már nem hír, hogy egy film 3D-ben készül el, de a térhatású effektekkel dúsított alkotások még jövőre is csak töredékét fogják jelenteni az összes filmnek. És, ami a legjobb, hogy a néző szabadon választhat, hogy 2D-ben vagy több pénzért 3D-ben néz meg egy filmet. (Kivétel, ha a 3D-kamerákkal forgatott filmeknek csak 3D-s verziója kerül bemutatásra itthon, ld. Véres Valentin vagy Végső állomás 4.)

Nicolas Hoult, a Max Max: Fury Road egyik szereplője elmondta, hogy a várva várt folytatás is 3D-ben kerül bemutatásra. Azonban a forgatás hagyományos módszerekkel fog zajlani, mindössze utólagos konverziót terveznek a készítők, A titánok harca és az Alice Csodaországban példáját követve. Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy a Mad Max 4 is rosszabbul fog kinézni 3D-ben, mint 2D-ben, hasonlóan a remek, de a 3D-ben gyengébbnek ható effektekkel megáldott Titánokhoz, de a veszély fennáll, ha nem kellő odafigyeléssel készül az utómunka.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jaspercry #6

    hát ja Mel Gibson nélkül ,ne legyen ez a címe,és mi lesz a folytatás?
    Mutánsokkal harcoló öregember?
  • rumkola #5
    hogy lehet várva várt folytatás Gibson nélkül?
    LOL
  • Stonee #4
    a 4. rész 4D-ben lenne stílszerű :)

    nekem mind1 csak már jöjjön! és ne legyen szar!
  • Darth Sith #3
  • bmw #2
    Igy van. Nelkule ne ez legyen a cime!! Nevetseges...
  • pann #1
    Mad Max Mel Gibson nélkül? Minek?