Szekeres Viktor

A Pixar legfrissebb filmtervei

Bár 2010-ben és 2011-ben csak egy Pixar-film kerül a mozikba, a tervek szerint 2012-ben két alkotást is láthatunk a népszerű, animációs stúdiótól: a Szörny Rt. folytatását és egy viszonylag kockázatos vállalkozást.

A Disney és a Pixar két filmtervet jelentett be 2012-re: a Brave-et és a Szörny Rt., azaz a Monsters Inc. második részét. A Brave eredetileg The Bear and the Bow címen futott, de 2011 telére tervezett premierjét végül 2012. június 15-ére halasztotta el a stúdió. A film története egy hercegnőről szól, akinek nem fűlik a foga az előkelő élethez és inkább az első híres íjásznővé akar válni. A Brave viszonylag kockázatos húzásnak tűnik a Pixartól, hiszen ez lesz a stúdió első, nőközpontú alkotása.

A Szörny Rt. folytatására nem lehet azt mondani, hogy elkapkodták volna, hiszen az első részt még 2001-ben láthattuk, de a folytatások jegyében egyáltalán nem meglepetés, hogy elkészül, hiszen idén a Toy Story harmadik, míg jövőre a Verdák második epizódját is megnézhetjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #5
    mér bukna meg valami azért mer nőközpontú, és miért lenne kockázatos olyan filmet csinálni? főleg egy ilyen: egyszerre minden korosztályt megcélzó filmnél? pl. sok horror is nőközpontú, pedig szerintem a horrorokat inkább férfiak nézik elsősorban :) (mondjuk lehet azért mer szívesebben néznek a férfiak nőket :) ), szal ez semmit nem jelent, nagyon hülye következtetés...
  • hitman08 #4
    Azért a Pixar nem feltétlenül a gyerekek számára gyárt. Varázslat, amit ezek az emberek művelnek, sorra hibátlan munkákat adnak ki a kezükből.
  • Yutani #3
    Hófehérke, Hamupipőke, Szépség és a szörnyeteg - mind-mind nőközpontú, és egyik sem bukott meg. A Brave miért bukna meg? A gyerekek zabálni fogják!
  • Etinger #2
    Azért egy Newton befigyel mint NEM FOLYTATÁS :)
  • Lipi1980 #1
    Véééééégreeeee!!!!

    Májk Vazovszki és Tita vissztér!

    Egyik kedvenc animációs fimem :D:D:D

    Nagyon várom!!!