Szekeres Viktor

Clive Owen Jason Statham új akciófilmjében

Jason Statham a kvázi egyszemélyes mozifilmjei után ismét csak megpróbálkozik egy olyan alkotással, ahol mellette egy egyenrangú, neves színész tűnik fel, jelen esetben Clive Owen.

Clive Owen csatlakozott Jason Statham új akció-thrilleréhez, a The Killer Elite-hez, adta hírül a Breaking News. Ranulph Fiennes The Feather Man című regénye alapján készülő filmben Owen egy angol, titkos csoport egyik vezető tisztjét fogja alakítani. A csoport egykori kommandósokból áll, akik ügynöktársai családjaira vigyáznak. Statham a tervek szerint egy egykori tengerészgyalogos bőrébe bújna, aki visszatér nyugdíjazásából.

A The Killer Elite-et az író Gary McKendry fogja rendezni, akinek ez lesz az első mozifilmje. A pletykák szerint a Chuck című sorozat főhősnője, Yvonne Strahovski is benne lenne az alkotásban, melynek forgatása május 13-án kezdődik Melbourne-ben, Ausztráliában, s július végén fejeződik be Wales-ben. (A projektet egyébként már tavaly le akarták forgatni, azonban anyagi és időegyeztetési gondok miatt elhalasztották a kezdést.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • steevo7 #2
    Hááát... Hogy mennyire egyenrangú Clive Owen-nel, arról vitatkozhatnánk. Na de nem szőrözök.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Ezek a visszavonult és visszatérő tengerészgyalogosok, elit alakulatosok, ügynökök már az őrületbe kergetnek...
    A forgatókönyvírók ennyire idióták lennének? [költői volt]