Szekeres Viktor

Nagy visszatérő a Fűrész 7-ben

Az egyik korábbi Fűrész-epizód ikonikus alakja is fel fog tűnni a népszerű horrorsorozat hetedik részében, melyet olyan 3D-kamerával forgatnak, mellyel még mozifilmet nem készítettek.

A Fűrész hetedik részét, a Saw VII 3D-t gyártó Lionsgate stúdió bejelentette, hogy az Amerikában október 22-én bemutatandó filmbe vissza fog térni Cary Elwes. Az első filmben Dr. Lawrence Gordont alakító színész mellett ugyancsak benne lesz a hetedik részben Tobin Bell, Costas Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery, Gina Holden, Chad Donella, Laurence Anthony, Dean Armstrong és Naomi Snieckus.


A Fűrész 7 3D története szerint miközben halálos csata bontakozik ki Jigsaw örökségéért, a sorozatgyilkos áldozatai csoportba verőve egy motivációs gurutól próbálnak segítséget kérni. A guru maga is túlélője volt a Jigsaw-féle borzalmaknak, azonban olyan sötét titkokkal rnedelkezik, hogy az a terror egy újabb hullámát indítja el. A Fűrész hetedik epizódját Kevin Greutert fogja rendezni Patrick Melton és Marcus Dunstan forgatókönyvéből és ez lesz az első mozifilm, melyet SI-3D-s digitális kamerával fognak forgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Flint Sullivan #33
    És ami az ártatlan embereket illeti:
    Gyilkos, erőszaktevő, mások élete felett döntő, korrupt emberkék nem mondhatóak ártatlannak. Ettől függetlenül nem szándékom a véleményemet rád erőltetni, csak megosztottam. Ha nem tettszik, tiszteletben tartom, nem veszünk rajta össze.
  • Flint Sullivan #32
    Nos, ami azt illeti, a nyomozók és az FBI ügynökök halála az Hoffmannal kapcsolható össze, hogy elkerülje a lebukást, no meg jobban megnézve Jigsaw-t mindvégig kiakarta nyírni, és ahhoz, hogy az agyafúrt gyilkost kijáttsza, hónapokon keresztül segített neki, hogy Jigsaw módszerével legyőzze. Az Amandának szánt levéllel el is érte a célját.Tehát az utóbbi trilógia egy eygszerű másoló mészáros sztorija, a hatodik végén azonban befürdik, tehát ezért nem érzem pusztán gyilkolós mozinak. Az általad említett korházas jelenet pedig egy válasz volt erre. No meg azért ott van az ötödik részes játék is: ha összefognak, megusszák.. Illetve az FBI ügynök az ötödik részben: Jigsaw az elejénfigyelmezteti hogyálljon meg, de mivel nem tette, olyan helyzetbe került, ahhol Hoffman igazságtalan játéka alatt végezte. A harmadikban a nyomozónő halála pedig a következő: Sejtette, hogy egy bennfentes személy lehet a háttérben, ezért halt meg. Magyarul: Hoffman egy szimpla gyilkos, aki ezáltal Amandát is motiválta, és az ő világát mutatta be elsőként a 4-5-6.
  • MagyaR #31
    Az első részre még igaz amit mondasz, utána viszont egyre inkább átment a sorozat értelmetlen vérengzésbe. Főleg Jigsaw halála után, egyre több ártalmatlan ember halt meg a sorozatban, csak mert egyszerűen útban voltak.

    Meg azért 1-2 helyen kissé eltúlozták a dolgot. Pl. a 4. rész boncolós jelenetéből nem tudom milyen bölcs, hasznos tanulságot lehet levonni :).

    Meg a számomra legértelmetlenebb dolgot az a bankár csaj fogalmazta meg a 6. részben, aki levágta a saját kezét. Mégpedig annál a résznél, amikor Hoffmann bejött hozzá a kórházba és megkérdezte, hogy tanult-e az esetből. A csaj meg leüvöltötte megmutatván a levágott kezét, hogy mégis mi a fenét tanult volna ebből???

    És őszintén szólva igaza van. Most ha velem játszatnának egy ilyen játékot, nem igazán tanulnék belőle (ha túlélném), az életemet viszont tuti egy diliházba tölteném le utána. Tehát összefoglalva, szerintem, amit Jigsaw és társai művelnek az inkább bosszúálásként hat,nem pedig személyiség fejlődésre bírja az áldozatokat :).
  • Flint Sullivan #30
    Bluebell: Ezzel abszolút egyetértek. Oké, ha valakinek nem tettszik a film, szíve joga, azonban ne minősítse azokat, akiknek mondjuk tettszik. Magyarul: Ha valakinek más a véleménye, az akkor hülye?
    De mindegy, ne menjünk bele ebbe a témába.
  • bluebell #29
    Ja és hurrá dr Gordon, tényleg ő volt a legjobb!!!!
  • bluebell #28
    Arról, hogy beteg-e a film, annyit, hogy először meg kell érteni, mégpedig több szinten (a cselekményt és mondanivalót egyaránt). Ha ez sikerült, akkor hatalmas párhuzamokat találunk a való élettel. Igen, megmutatja, milyen beteg a világ, hogy milyen drasztikus változásra van szükség pl sok embernek az élethez való hozzáállásában, és milyen nagyon nehéz ezt elérni. Gondoljunk csak arra, hány példát hallunk , hogy milyen nagy bajnak kell történnie ahhoz, hogy valaki megtanulja értékelni az életet (rák, baleset stb stb), és megtanuljunk végre valamiért küzdeni. Az egész film szimbolikus szerintem: mindannyiunknak megvannak a magunk gyengeségei, és megvannak a saját "fűrész-csapdáink", abszolút idézőjelesen, azaz leküzdendő feladataink. Csak fel kell ezeket ismernünk. Igen, a film drasztikus eszközökkel mutatja be a témát, de ez kell a hatás kedvéért, és itt nem arra a hatásra gondolok, hogy az ömlő vér sokkolja a nézőt, és ennyi, hanem arra, hogy ha veszi a fáradságot valaki hogy megértse, akkor olyan dolgokat ismer fel / lát be, amikre korábban esetleg nem is gondolt. Zseniális sorozat. Na akkor én is beteg vagyok? Flint majdcsak megvéd ;-)
  • RixosWalerius #27
    és akkor hol élnél te ELMEBETEG??
  • Flint Sullivan #26
    Nagyon örülök én is a doki visszatérésének. Amúgy az írók azt nyilatkozták, hogy a hetedik résszel befejezték a dolgot, azonban a stúdió még kitalálhatja, hogy lesz nyolcadik, habár arra mindenki esküdött, hogy kilencedik rész nem lesz. A hetedikkel szerintem jó lenne lezárni az egészet, még ha az eddigi mind a hat rész tettszett (és ezért ne tituláljanak elmebetegnek, ezzel az erővel minden horrorfilmet és thrillert ennek lehet titulálni).
    Jason13: Miért bűvös szám a nyolcadik a slasher filmeknél?
  • JASON13 #25
    Dr. Gordont én már az első rész óta hiányoltam! Összes áldozat közül ő volt a legjobb és egyértelmű lett volna a visszatérése miután minden áldozat visszatért aki túlélte a játékot csak Dr. Gordon nem pedig az első rész róla szólt. Tobin meg egyre jobbat alakít. Kellenek az ilyen új slasher sorozatok mert semmi újat nem hoznak a moziba csak szar P13 meg halloween remake-et. Mindazonáltal szerintem 8-nál fog véget érni a sorozat, ha csak most nem. De a 8 rész az bűvös szám a slasher filmeknél.
  • bertino #24
    akkor szerencse, hogy nem rajtad mulik az ilyesmi.