Szekeres Viktor

Egy másik idei nagy durranást is felkonvertálnak 3D-be

Újabb nagy film esett el a 3D-özönben. Ezúttal a Paramount hódolt be, s döntött úgy, hogy M. Night Shyamalan új filmjét, Az utolsó léghajlítót támogatja meg némi 3D-s konverzióval, hiszen az előzetes tesztek biztató eredményt hoztak.

Bár már nyakunkon a premier, mégis csak most jelentették be, hogy a Az utolsó léghajlító (The Last Airbender) utólagos 3D-ssé konvertálását. E lépéssel a Paramount is elkezd felkapaszkodni a Warner által elindított konvertált 3D-s vonatra. A konvertálást az a Stereo D nevű cég fogja végezni, mely James Cameron Avatarján is dolgozott. A filmet várók számára jó hír, hogy a konverzió miatt nem kell elhalasztani M. Night Shyamalan alkotásának július másodikára kitűzött premierjét. (A plusz 3 dollár jegyenkénti bevételhez egyébként körülbelül 5-10 millió dollárba kerülő utómunkára lesz szükség.)


Az utolsó léghajlító jelen tervek szerint nálunk július 29-én kerülne mozikba, a Ragadozókkal egy napon. Ez már csak azért is jó időpontnak számít, mert a tervek szerint a bemutató előtt három héttel kerül moziba másik 3D-film, a Shrek negyedik része, utána pedig csak augusztus vége felé lesz látható a Step Up 3D és a Kutyák és macskák 2 - így a film bőven kifuthatja magát a 3D termekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    Te is burokban élhettél:)...Cameron alkotása előtt jóval kikerült már ennek a híre és az előzetese,akkor még Avatar címmel..csak aztán jött James és sikeresen elcsórta a címet,amitől egy ideig mindenki erre az alkotásra gondolt..majd itt elvették az Avatar-t a címből...
  • aztakaromhogy #3
    Az a milliomos gettóroma mit keres ebben a filmben?
  • Barakukk #2
    Ugye a Titánok harca is szörnyű lett 3D-ben állítólag, és annak is van most ideje kifutni magát. Az utolsó léghajlító 3D-s változata pedig ha mégis hasonlóan rosszul sikerül, akkor szépen lassan nem fogja érdekelni az embert a 3D. Nem baj, majd az interaktív horrorfilm.
  • bippo #1
    Hmm. nem is tudtam, hogy készül film. (a rajzfilmből is csak 1 részt láttam eddig). Érdekes (bár nem meglepő), hogy lehagyták az Avatar előcímet.