Szekeres Viktor

Egy szuperhősfilm is 3D-s konverziót szenved el

Nem csak konvertálják, illetve feljavítják, de emiatt el is halasztják a Green Hornet premierjét. Seth Rogen képregényes adaptációja szerencsére csak pár hét késlekedést kell, hogy elszenvedjen.

A Sony elhalasztotta a Green Hornet című képregényfilm amerikai premierjét december 22-ről január 14-re. A lépés oka a 3D-s konverzió. Azonban ezúttal nem az utómunkálatok megnőtt ideje miatt történik a lépés, hanem a stúdió a 3D-s jelenléttel túlterhelt decemberi premiereket akarja kikerülni. Jelen állás szerint ugyanis az év utolsó hónapjában a Narnia harmadik része, a Tron: Legacy, a Maci Laci és a Gulliver is térhatásban kerül a nézők elé, s ezen filmek jó része már lefoglalta a 3D-s termeket - a november Harry Potter-bemutatóról nem is beszélve.


A Sony képviselője azonban elmondta, hogy a Seth Rogen főszereplésével készülő Green Hornet esetében nem sima utólagos konverzióról lesz szó, hanem inkább 3D-s feljavításról. A filmhez egyelőre ugyanis még nem készültek el a különleges vizuális effektusok, melyeket is a 3D-s direktíva szem előtt tartásával tudnak megtervezni. Ráadásul, Michel Gondry rendezőnek köszönhetően a leforgatott felvételek eleve "nagyszerű mélységgel" rendelkeznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth74 #2
    Hát szerencsére nem ismerik a te véleményedet, de amúgy is tojnának rá.
  • Mister #1
    Seth Rogen... nem humoros, nem jó szinész, egyáltalán nem az új hunorágyú, mint ahogy beharangozták, nem tudom, mit keres egyáltalán még a vásznon.