Szekeres Viktor

Pénzügyi okok miatt nem folytatódik az X-Men-sorozat

Hiába volt siker, hiába szerették a nézők és a kritikusok, anyagi okokból nem folytatódik a Wolverine and The X-Men. A Marvel Animation sorozata így mindössze egy évaddal büszkélkedhet.

A legújabb hírek szerint a Marvel Animation úgy döntött, hogy nem folytatja a Wolverine and The X-Men című sorozatát, így nem kerül sor a második évadra. A kritikailag is elismert széria befejezéséről még nem adtak ki hivatalos közleményt, de a Marvel Animation Age értesülései szerint anyagi okok állnak a második évados megrendelés törlése mögött.


Persze a hírtől függetlenül, Marvel Animation továbbra is készíti bejelentett és még nem publikus animációit, tehát az X-Men-sorozat megszüntetésének híre, a többi projektet nem befolyásolja. Például 2011 őszén mindenképpen adásba fog kerülni a Disney XD-n a Ultimate Spider-Man animációs széria, ami egyébként a Sony, régebb óta parkolópályán lévő The Spectacular Spider-Manjének a halálhírét is előre jelezheti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #9
    Ha hallgattál volna....
  • Athor #8
    "Pénzügyi okok miatt nem folytatódik az X-Men-sorozat"

    Ez a cím, ezen a fórumon, BÁRMIT jelenthet. Bármelyik rajzfilmsorozatot, vagy filmet. Ugyanis az "X-Men" nem egy konkrét mű címe, hanem egy egész univerzumé...

    No, ennyit a dinnyeségről. Grat.
  • SBKMoses #7
    bassssz, pedig jó volt az első évad, kurvajó
  • kalapos01 #6
    Hülyeségről jut eszembe, ahhoz is kell némi önkritika, hogy az a pár ember, aki hülye volt, idejöjjön a fórumba és reklámozza, hogy mekkora ökör. Legalábbis a Wolverine kettes ürge nem kicsit volt dinnye, hogy nem fordult meg a fejében, hogy ha a Wolverine kettőt fújják le, akkor a címben Wolverine 2 lett volna. Ha pedig az Xmen sorozatot, akkor nyilván az Xmen sorozat kerül a címbe.
  • xido #5
    lásd #4 pauly-tól
  • pauly #4
    A főoldalon nincs bevezető...
  • Loverman #3
    biztos nehezére esik az embernek a cím alatt a pármondatos bevezetőt is elolvasni -_- ha a hülyeség fájna
  • xido #2
    Mondanom se kell,hogy szarjon sünt a cikkíró megint a címért,persze,hogy a Wolverine 2-re gondoltam egyből
  • bladesoft #1
    Azt a f*szt....