Szekeres Viktor

Steven Seagal Európát is leigázza

Mindenki Steven Seagalt akarja. Miután a színész filmjei a 2002-es Félholt óta nem kerültek moziba (pedig 21-et készített), Seagal a tévés világban próbál hírnévre szert tenni és az első jelek szerint nem kevés sikerrel.

Az amerikai sikert követően Európát is meghódítani látszik az A&E csatorna dokureality-je, a Steven Seagal Lawman. A cannes-i MiPTV tévés vásáron ugyanis az M6 elnevezésű francia csatorna mellett a skandináv TV4 és több kelet-európai adó is megvette a sorozat 12 részes első évadját. Ez pedig azt jelenti, hogy nemsokára akár idehaza is láthatjuk a színész kalandjait seriffhelyettesként. A fent említett országok csatornái mellett a Steven Seagal Lawman már látható egyébként Hollandiában és Oroszországban is.


A sorozattal kapcsolatos friss hír egyébként, hogy a második szezon forgatási munkálatait fel kellett függeszteni, ugyanis Steven Seagalt a napokban szexuális zaklatással vádolták meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #6
    Miért van az, hogy a videón az összes rendőr túlsúlyos. És Seagal bácsi is egyre nagyobb.
    (2002 óta 21 tévéfilm? Szép teljesítmény, pedig mozogni sem nagyon tud már szegény.)
  • Kojiro #5
    Persze megmutatja a nagy übertechnikát, de egy 45 kilós srácon. Hát LOL bazmeg.
    Vicc az egész.
  • portable #4
    nagyon jó a video
  • Magoo #3
    Szexuális zaklatás P-panda... :)
  • AZTA #2
    akkor obama hagyja abba a munkát mert én szexuális zaklatással vádolom!! .D
  • Chocho #1
    "A sorozattal kapcsolatos friss hír egyébként, hogy a második szezon forgatási munkálatait fel kellett függeszteni, ugyanis Steven Seagalt ellen a napokban szexuális zaklatással vádolták meg."

    Pff...