Szekeres Viktor

Látványos lett a Step Up 3D előzetese

Úgy tűnik, hogy az animációk és a horrorfilmek mellett a táncfilmeket is kötelező lesz ezentúl 3D-ben elkészíteni, ugyanis hihetetlenül látványos megoldásokat kaphat el a kamera.

Idén két táncfilmet is láthatunk idehaza 3D-ben, az egyiket, az angol Streetdance 3D-t május 27-én, a Budapest Film jóvoltából, míg a Step Up 3D-t valamivel később, hiszen Amerikában is csak nyár végén kerül a mozikba. (A magyar címe kérdéses, hiszen a második rész itthon épp Streetdance - Step up 2 néven futott.) Előbbi előzetesét már egy ideje meg lehet nézni, míg a Step Up 3D-é most érkezett meg. Látványban ismét Amerika nyert.


A Touchstone Pictures filmje augusztus hatodikától lesz látható Amerikában Jon M. Chu rendezésében, valamint Adam Shankman producerkedése mellett. A történet szerint utcai táncosok egy csoportja összeáll egy elsőéves egyetemista sráccal és kisvártatva a világ legjobb bréktáncosai között találják magukat, ahol is a magas tétekre vívott versengés örökre megváltoztatja életüket.

A film egyébként, akárcsak az Avatar vagy a Végső állomás negyedik része, Pace Fusion 3D kamerákkal készült, vagyis nem konvertált lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • VvD #4
    Hát, asszem a StepUp magasan nyert. Nagyon várós.
  • fu89 #3
    Hááát...Nekem soha sem jött be a Step Up, szóval kicsit elfogult vagyok a 3. részt illetőleg is. Táncikálnak...Jól van. És akkor? Van ilyen.
    Kicsit más koerográfia, más szereplők és kész az új film??
    Akinek tetszik annak egészségére!
  • Brosnan #2
    Szerintem elég gyenge. Látványos?:O
  • falselight #1
    summit entertainment...