Szekeres Viktor

Körvonalazódik az Aki bújt, aki nem 3

A tervek után most már konkrétumok is kezdenek körvonalazódni az Aki bújt, aki nem, azaz a Jeepers Creepers folytatásával, a harmadik résszel kapcsolatban, melynek egyik főszereplője Ray Wise lesz.

Egyre több a konkrétum az Aki bújt, aki nem harmadik részével kapcsolatban. Ray Wise ugyanis azt nyilatkozta a Bloody Disgustingnak, hogy a szörnyfilmsorozat folytatásának forgatókönyve elkészült. A produkció jelenleg az előkészítés időszakában jár, s a színész abban reménykedik, hogy két-három hónap múlva kitűzik a forgatás kezdődátumát.


A második részben is szereplő Wise elmondása szerint az egyelőre biztosnak tűnik, hogy az MGM stúdió le akarja forgatni a filmet, így a költségvetést minden bizonnyal sikerül összehozniuk a producereknek. A tervek szerint az Aki bújt, aki nem 3 ott folytatódik, ahol a második rész abbamaradt, vagyis a falra felszegezett rémmel, mely épp magához tér a hibernációból. Wise azt is elmondta, hogy Victor Salva rendező visszatér, hiszen a Jeepers Creepers-sorozat mégiscsak az ő gyermeke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • felegyi #7
    Mostani hírek szerint napjainkban fogják vagy már elkezdték forgatni a JC 3: Cathedral c. filmet ami a befejező rész lesz... ott folytatódik ahol abbamaradt a 2. rész... 2013 -ra (szomorú hír, de legalább csinálják) elkészülhet a film, majd amint Victor Salva elkezd "agyalni" a Creeper történelmi karakterén nagyon úgy fest hogy belevágnak egy sorozatba! Nos idén nyárra ígérték de a munkálatok nem úgy mentek ahogy eltervezték... talán életemben nem vártam annyira még filmet mint ezt... mondhatni kihatással volt a gyermekkoromra :)) !
  • winnie #6
    nem, mert nincs így. lehet, hogy akarja, de mivel évente vagy 1000 sorozatterv van és 100-ból sem lesz sorozat, így elég kicsi az esélye, hogy a sok krimi mellett egy ilyet berendeljenek. de van esély, persze.
  • felegyi #5
    Ti is hallottátok hogy a 3. rész után Salva egy sorozattal folytatja a Creep világát?
  • Rotcsa #4
    Inkább ide klikk
  • Rotcsa #3
    Nem tudom miért a 2-nek a treilerét tették be, amikor már a 3 nak is van:

  • Rotcsa #2
    Ez a második rész milyen jó voltmár..!

    Igazi, befosatós szörnymozi, amin tényleg izgultam, nem úgy mint a többi hentelős halálos kitérő és egyéb baromságokon!

    Igazán kíváncsi vagyok rá...
  • slickboy #1
    Nagyon várom.