Szekeres Viktor

Újabb nagy visszatérő a Transformers 3-ban

Shia LaBeouf, Megan Fox és Tyrese Gibson után Josh Duhamelről is kiderült, hogy szerepelni fog a Transformers című robotos film harmadik epizódjában. Ezt maga a színész erősítette meg.

Várható volt, de csak most került megerősítésre: Josh Duhamel szerepelni fog a Transformers harmadik részében is. A Lennox őrnagyot alakító, korábban a Las Vegas című tévésorozatból is ismert színész az első filmben kvázi a harmadik főszereplőnek számított.


Ezzel Duhamel a negyedik olyan színész lesz, aki ismét Transformers-karaktere bőrébe bújhat, hiszen eddig Shia LaBeouf, Megan Fox és Tyrese Gibson visszatérését erősítették meg. Duhamel a Coming Soon-nak mondta el a ShoWesten, hogy a napokban találkozott Michael Bay-jel, a rendezővel, aki közölte vele, hogy elkészült a forgatókönyv, s már folyik a nyáron kezdődő forgatás előkészítése. A Transformers 3 jelen tervek szerint 2011-ben, július elsején kerül bemutatásra Amerikában. Nálunk valószínűleg valamivel hamarabb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • artschi2 #8
    A srác jól játszotta a szerepét a Las Vegas-ban, de itt felejthető volt szvsz. Majd a következő részből kiderül...
  • immovable #7
    Én végig néztem s nagyon rossz szájízzel jöttem ki a moziból, mert az első rész nekem nagyon-nagyon bejött annak ellenére, hogy sosem szerettem ezt a robotos sztorit. A harmadik részre biztos nem megyek már el moziba, inkább letöltöm, mert azért az első rész varázsa él még bennem. :)
  • Spectrum #6
    Az zavar, hogy transformers filmben nagyrészt egy 20 éves idióta baromkodásait láthatjuk robotok helyett, méghozzá annyira, hogy ő lesz főszereplő. Az animáció meg nem a rajzfilmet jelenti, értelemszerűen cgi-re gondoltam. De nyugodtan kötekedjél.
  • kalapos01 #5
    Aniomált Transformerst nézz a tévében, szüneidei matinéban. Azokat oda készítik. Komolyan az zavar, hogy nem egy jóval drágább filmet csinálnak, ami jóval kevesebb embert érdekelne? Így is fiataloknak szól a film, de ha rajzfilm, ha animációs film lenne belőle, akkor csak a 10 éven aluliak néznék meg.
  • Spectrum #4
    Kezdjük azzal, hogy mit keresnek embert megszemélyesítő színészek főszerepben. Jobb lenne, ha a transformereknek jutna a főszerep, ezáltal a szinkronszínészek lennének főszereplők. Jahogy ahhoz sok drága animáció kéne, meg kevesebb debilt lehetne moziba csalni..
  • pixx #3
    Nem vártam sokat a 2. résztől, de sajnos annyira szar volt, hogy lekapcsoltam a 40. perc után, pedig én végig szoktam szenvedni a filmeket, de ezt nem bírtam...
  • Fenrir #2
    Mintha a többinek olyan állati alakítása lett volna :)
  • AZTA #1
    3. főszereplő? és micsoda mondatai voltak meg komoly szerepe