Szekeres Viktor

Érkezik az Üvegtigris 3 és Szíven szúrt ország 2

Siker vagy bukás, egyre megy, hiszen mindkét műfajból láthatunk nemsokára folytatásfilmet, legalábbis, ez a producerek terve. Ugyanis mind az Üvegtigris, mind a Szíven szúrt ország kapott némi állami pénzt.

Már a sarkon van az Üvegtigris pletykált harmadik része, ez derül ki az idén kiosztott filmes állami támogatásokról szóló hírünkből. Bár még konkrétumok nem jelentek meg a folytatásról a sajtóban, de ha már idén nyáron leforgatják a filmet, akkor akár decemberi premierrel is számolhatunk.

Egy másik folytatásfilm is kopogtat, hiszen készítői támogatást kértek a Szíven szúrt ország második részének elkészítésére. Az itthon a mozikban és tévében is jókorát bukott dokumentumfilm folytatása a veszprémi Cosma-gyilkosság tárgyalásairól szólna. A támogatott filmek jó része egyébként eredeti, tehát első rész, igaz akad közöttük feldolgozás is. S jó hír, hogy ismét mozifilmmel jelentkezik Gothár Péter, valamint Szabó István.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WilliamMcKinley #7
    Miért nem mindjárt egy reboot? Nem lenne egy előzményben kraft szerintem.
  • Sippie #6
    az üvegtigris 3. akár előzménye is lehet az első résznek... többször volt már példa a mozitörténelemben.
  • Stonee #5
    üvegtigris jöhet még ha megmarad a csapat. ezeket a "barmokat" szívesen nézem mindig :)
  • xido #4
    Úgy tudom Laliék most a kisvárosban fognak kalandozni..nem tudom mennyire lesz sikeres a tó atmoszférája nélkül,hiszen ide már illik egy komolyabb történet,nem lehet csak úgy hangulat-jeleneteket összedobálni a céltalan császkálással Tinnyében,azt meg kétlem,hogy Lali a 900.ezerből kisvendéglőt csinált volna odabent:)
  • Aldo Moro #3
    Az Üvegtigris nekem nagy kedvencem, ha jól megcsinálják, akkor jöhet a folytatás, csak Bajusz helyére kell egy új rendőr.
  • Vanek úr #2
    Nem tudom. Nekem az üvegtigris tetszett, sőt!
    A szíven szúrt ország meg -szerintem- nem egy kifejezetten mozispecifikus film. Ha ezt a készítők is így éreznék, akkor egy nagyon jó TV-s dokumentumfilm lehetne (a folytatást természetesen ebben az esetben is várom; érdekel, hogy mi lesz a vége a veszprémi gyilkosságnak).
  • nohea #1
    üvegtigris meg szívenszúrtország...nem is tudom melyikből kell jobban egy folytatás. és ilyenek mellett csodálkozunk, hogy fényévek óta egy jó mély gödör alján van a magyar filmszakma? lol...