Szekeres Viktor

Készül a Zombi Diaries 2

Újabb zombis folytatásfilm készülhet - természetesen egyenesen DVD-re. Michael Bartlett rendező ugyanis a közösségi oldalakon jelezte, hogy talált támogatót a Zombie Diaries második részére.

Michael Bartlett rendező a Twitterén jelentette be, hogy szinte biztos, hogy elkészülhet a 2006-os The Zombie Diaries folytatása, a The Zombie Diaries 2. A rendező jelzése szerint a Weinstein Company fogja az amerikai megjelenést pénzelni, s már csak az angol jogokra kell vevőt találni.


Mint azt tudjuk, az első Zombie Diaries-film egy olyan világban játszódott, ahol egy ismeretlen vírus kiirtotta az emberiség nagy részét. A vírus, ha meghalt a gazdatest, reanimálta azt, egészen addig, míg el tudta látni magát. Ebből pedig egyenesen következett, hogy a Föld életben maradt lakosainak még veszélyesebb fenyegetéssel kellett szembenézniük: a zombikkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Silenzio #1
    Olcsó félamatőr horrornak tűnik, de első volt az új dokumentarista vonalon, hangulatra meg igen megkapónak tűnik, ezért én adok neki egy esélyt. A folytatás meg majd kiderül meddig jut...