Szekeres Viktor

The Rock végre megint akciófilmben

Ismét kemény filmben láthatjuk Dwayne Johnsont, vagyis Rockot, aki pár családi film és egy akciókomédia után egy valóban komoly thrillerben fog bosszúhadjáratot folytatni.

A USA Today megjelentette az első hivatalos képet The Rock új akció-thrillerjéből, a Faster-ből. George Tillman Jr. (Férfibecsület, Norotious) filmje egy egykori elítéltről szól, aki meg akarja bosszulni testvére halálát. A filmben Dwayne Johnson mellett feltűnik még Billy Bob Thornton, Carla Gugino, Maggie Grace, Oliver Jackson-Cohen és Moon Bloodgood is.


A váltás azért is jó hír az akciófilmek szerelmeseinek, mert The Rock mostanában inkább családi filmekkel vétette észre magát: a Visszatérés a Boszorkány-hegyre és a Fogtündér is 60-70 millió dollár bevételt hozott Amerikában. A pankrátorból lett színész a Faster előtt is látható lesz a mozikban, hiszen Will Ferrell és Mark Wahlberg mellett ő is szerepel a The Other Guys című augusztusi akciókomédiában. A Faster a tervek szerint Amerikában november 19-én kerül a mozikba, a magyar premierről azonban még nincs hír.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #12
    "hadonászós, rugkapálós" ez itt a probléma, valszeg akkor mégse volt annyira penge. aki tényleg tud verekedni az csöppet sem tesz látványos mozdulatokat. üt egyet és ott maradsz. ennyi :D
  • hypno #11
    A keleti harci marci brusztokon győzők mind mázsás, molett jószágok. A kiniglik sorra kihullanak, mert esélyük sincs. Persze nem a filmekben, hanem az életben.

    Voltam tanúja, amikor a 60 kilós hadonászós, rugkapálós, penge cimborámat a 120 kilós HMCS (helyi menő csávó) aki egyébként egy lapátkezű fuvaros volt, egyetlen pofonnal aludni küldte.

  • nessboth #10
    Hát nem csak az erő számít, hanem az is, hogy hova ütsz, halánték az nagyon veszélyes...Én tudom, mert olyan szobamacsó vagyok, aki elméletben már lezúzott mindenkit!
  • AZTA #9
    De a valóságban nem úgy van hogy ha 10en akarnak megverni akkor sorba jönnek egymás után, hanem mind rádugrik egyszerre és ott alkossál vmit 50kilósan :D
  • neoG #8
    Azért van abban valami, hogy a technika is számít
  • Magiszter #7
    Csak míg az a 120 kilós izomagy felemeli a kezét az 50 kilós brucelee eltöri mindkét térdét, pár bordáját, meg esetleg a gégéjét is. Ez pedig a tömeg-sebesség-energia törvénye.
  • pauly #6
    Ez fordítva is igaz :P
  • asdasdasd #5
    Szerintem ha egy 120 kilós izomfej ad egy pofont egy 50 kilós bruceleenak akkor az fekve marad. Ez az energiamegmaradás törvénye...
  • neoG #4
    Jaj, azok mind kamuk.Cserépléceket törnek, magokat esznek, füstölőkkel játszanak egész nap...meg persze mindegyik ropi
  • torreadorz #3
    Ja mert az a gyakoribb hogy kung-fu szerzetesekkel futsz össze az utcán...

    Egyébként meg a való életben igenis számit a testméret és testalkat főleg ha fegyver nélkül kell verekedni