Szekeres Viktor

Hozzánk is októberben jön el a Paranormal Activity 2

A világpremierrel egy időben láthatjuk a 2009-es év legnagyobb horrorsikerének folytatását, már ha sikerül elkezdeni valamikor a forgatást, ugyanis egyelőre még rendezője sincs a projektnek.

Jelen tervek szerint itthon is októberben láthatjuk a Paranormal Activity második részét, melyet a UIP Dunafilm fog forgalmazni. Ez már csak azért is meglepetés, mert az első film, bár Amerikában hihetetlen nagy siker volt, itthon szinte senkit sem érdekelt, alig pármillió forint bevételt hozott - talán azért, mert egy kisebb forgalmazó karolta fel a filmet. Az alig pár ezer dollárból forgatott film sikere egyébként nem csak Amerikára összpontosult, mert bár ott 108 millió dollár bevételre tett szert, a világ többi részén is majdnem 76 millió dollárt adtak ki a nézők az ígért rettegés fejében.


A második rész Amerikában október 22-én kerül bemutatásra, akkor, amikor az új Fűrész-film is, azonban egyelőre még mindig nincs rendezője a folytatásnak, hiszen az eredetileg kiszemelt, a Fűrész 6-ot is rendező Kevin Greutertet nem engedték el a Lionsgate horrorjának producerei, inkább felkérték a 3D-s hetedik rész elkészítésére. A jóval nagyobb költségvetésű második rész elkészítésével kapcsolatban legutóbb Brian de Palma neve merült fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pann #7
    ja a monoszkop is nagy siker, minden éjjel adják különböző adókon, igaz izgalmasabb is.
  • winnie #6
    gondolkozz kicsit. mert nagy siker volt.
  • pann #5
    Ilyen egy szart, és ebből még második? Minek.
  • InterFoxSOFT #4
    KÁR KÁR KÁR KÁR, hülye életunt user vagyok, nem tudok semminek sem örülni.
    Szerintem kurva jó kis film volt!
  • Novell #3
    Szerintem is baromi unalmas volt... Végig arra vártam, hogy történjen valami, aztán amikor beindultak az események, puff: vége, akárcsak a Max Payne esetében.
    Csak azok számára élvezhető, akik hisznek az ilyen szellemes/démonos dolgokban.
  • Narxis #2
    Neeeem, szerintem jó volt.
  • Mentoloshurkaka #1
    Ritka egy unalmas film volt az 1. rész