Szekeres Viktor

Ütős lett a Vasember 2 legújabb előzetese

Megjelent a Vasember 2 legújabb előzetese, melyben újabb képsorokat láthatunk a várva várt szuperhős visszatérésének krónikáját elmesélő filmből. Felül lehet múlni az első részt?

Először a tévében mutatták be a Vasember 2 (Iron Man 2) új előzetesét, melyez Robert Downey Jr. prezentált az ABC csatorna késő esti talkshow-ját és Oscar-díjtadás előtti felvezető műsorát vezető Jimmy Kimmelnek.


A képsorok önmagukért beszélnek, így nekünk csak az a tisztünk, hogy megemlítsük, hogy bár a Vasember 2 amerikai premierje továbbra is "csak" május hetedike, itthon már április 29-től láthatjuk a piros-sárga szuperhőst.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomeo #18
    Nem tudom te hány éves vagy, de én is képregényeken nőttem fel, pedig már jócskán elmúltam 14. Egy kis történelem: a képregényeket eredetileg nem gyerekeknek találták ki!!! Például Superman alakját már a II. világháború propaganda-gépezetében is felhasználták, hogy javítsák az amerikai katonák harctéri morálját(mi vagyunk a jók – a "Superman-ek" -, a németek a rosszak. Ajánlom figyelmedbe az Action Comics 40,43,44-es számát:Action Comics
    Később persze felhasználták a hidegháború, a vietnámi háború stb. alatt is. Mondok még valamit: Superman-t eredetileg semmi sem tudta megsebezni. A kriptonitot csak később találták ki, mert a Superman képregények népszerűsége kezdett csökkenni amiatt, hogy mindig nyert. Ez egy kissé unalmas volt. Ezért is lett hatalmas népszerűsége a Pókember történeteknek a 60-as években, mert végre egy olyan szuperhős született, akivel könnyebben tudtak azonosulni az emberek, ugyanis rengeteg hétköznapi problémája is volt (Itt most nem a legújabb Pókember-mozi féle szentimentális csöpögésre gondolok, hanem a 60-as, 70-es években kiadott történetekre, aminek a magyar változatait a 90-es években lehetett megvenni itthon). Igaz ő is viccelődik akció közben, de nála ez inkább egy önvédelmi reakció. Ezzel próbálja ellensúlyozni az amúgy elég keserves életét (szüleit gyermekkorában elvesztette, egész életében kísértette a nagybátyja halála, a barátnőjét megölte a Zöld Manó stb). Már-már pszichológiai eset. De, hogy a lényegre térjek: Tony Stark eredetileg is egy milliomos playboy, de ugyanakkor vietnámi háborús veterán, akinek egy srapneltámadás következtében repesztalálat érte a szívét, később pedig alkoholista lett. Mondjuk nem csodálom. Rengeteg borzalmas beszámolót hallhattunk már a Vietnámból hazatért katonákkal történeteiből(Még egy lényeges pont: valószínűleg ezért poénkodik Vasember igen ritkán a képregényekben). Az a baj, hogy a mai adaptációkba pont lényeg nem jön át. Kivéve az új Batman-t persze, ami nagyszerűen adja vissza az eredeti képregény hangulatát, mondanivalóját. Véleményem szerint a Vasember 1-2 megegyezik az új Pókember 1-3. illetve a 90-es évek Batman-filmek színvonal(talans)á(gá)val. A recept: rakjuk tele a filmet csilivili kütyükkel, meg trükkökkel, tegyünk bele pár poént, hype-oljuk rendesen. Az eredmény? Az összes kisgyerkőc rohan a moziba és utána azt kiabálja: Apuuuu, Vasember katonát akarok!!!!
  • wareszsg #17
    Ja. Nyelvtanórára becsöngettek!
  • tomeo #16
    Ha már itt tartunk, helyesen: helyesírás-ellenőrző. :P
  • blessyou #15
    Szerintem, ha a Dark Knight nem lenne, az Iron Man lenne az eddig készült legjobb képregényfilm. Számomra pontosan olyan, mint amilyennek egy képregény-adaptációnak lennie kellene. Mivel nem akarja magát komolyan venni. Vicces, látványos, akciódús, izgalmas, pont a megfelelő arányban.Nekem tuti befutó volt.
  • SBKMoses #14
    komolyan azt kifogásolod egy képregényfilm esetében, hogy a valóságtól elrugaszkodott?:D
  • Narxis #12
    Ez ütős lesz!
  • QwErTy89 #11
    Hoppá. A 6# -osnak akart menni.
  • QwErTy89 #10
    Az oktatási rendszer szégyene. Még az automatikus helyes írás ellenőrzőt se tudod használni? A Film meg "várós". :D (Ahogy itt szokták mondani néhányan.) Az aktatáskából átalakuló páncél. Ez kihagyhatatlan.
  • csimmasz #9
    Durva lessz,bár kicsit tulzásokba esik néhol!
    Kb mint mindig.
    Miért szereti minden rendező a valóságtól nagyon elrugaszkodott dolgokat?
  • Loverman #8
    talán azok a 14 éven aluliak akiknek ajánlod helyesebben is írnak mint te O_o