Szekeres Viktor

Film készülhet az egyik legklasszikusabb videójátékból

Egyre valószínűbb, hogy elkészülhet a Space Invaders című videójáték alapján készülő mozifilm. A Taitotól a Warner Bros. próbálja megszerezni a megfilmesítési jogokat, de a tervezett történetről egyelőre még semmit sem tudni.

A The Los Angeles Times információi szerint a Warner Bros Pictures hollywoodi stúdió tárgyalásokat folytat a japán Taito céggel, hogy megszerezze a 80-as évek videójáték klasszikusának, a Space Invaders-nek a megfilmesítési jogait. Maga a játék 1978-ban jelent meg és az első lövöldözős játéknak tartják. Az alapkoncepció szerint egy űrhajóval kellett elpusztítani az idegen lényeket, mielőtt azok eléri a földet.


Természetesen a címből készítendő film meglehetős szabad kezet biztosítana a készítőknek, de hasonló a helyzet a tervezett társasjáték-adaptációkkal, a Monpoly-val vagy a Torpedóval is. A Space Invaders-film producerei Mark Gordon, Jason Blum és Guymon Casady lesznek, s a szerződés megkötése esetén a projekt csatlakozhat a Universal Aseroids és a Fox Missile Command című játékadaptációihoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)