Szekeres Viktor

Öt új scifisorozat a magyar scificsatornán

Régi és mai scifiket is láthatunk újonnan az AXN SCIFI-n, mely tavasszal igencsak beleerősít, ami az újdonságokat illeti. Leginkább az angol scifisorozatok hívei lesznek elkényeztetve.

Arról már hírt adtunk nemrég, hogy a James Cameron-féle Sötét angyal végre ismét képernyőre kerül, ráadásul az AXN SCIFI az idehaza még nem sugárzott második évadot is leadja a tervek szerint. Azonban ez közel sem minden, hiszen a scifire (és animékra) szakosodott adó négy másik sorozattal is kedveskedik a nézőknek.


Ezen szériák közül három angol lesz: a Ki vagy, doki?, a Torchwood és az Őslények kalandorai. Egyelőre ezekkel kapcsolatban csak annyi vehető biztos, hogy a Doctor Who 4 évadját láthatjuk magyarul. Az Angliában jelenleg is futó szériák mellé a régi Battlestar Galactica szellemében ismét egy klasszikus scifisorozat, az 1980-as Galaktika kerülhet képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Reg5 #6
    Betehetné az UPC is alapcsomagba. Nem fogok(fogunk) 1 csatornáért x ezressel többet perkálni.
  • winnie #5
    ugyan már. egyszerűen nem volt jó a nézettsége. ha tudták volna a készítők, hogy vége lesz, befejezést kanyarítanak köré, de sajnos amikor írták az utolsó részt, nem tudták, hogy nem lesz folytatás. ráadásul, ha visszaemlékszel, akkor sokáig még élt a remény, hogy lesz 3. évad, de végül a firefly-t rendelte be a fox.
  • teddybear #4
    Mert a 9/11 hatására abbahagyták a Sötét Angyal folytatását. A vezetőség túl borúlátónak látta ezt a katasztrófa-utáni világot.
  • Athor #3
    Én láttam a DA mindkét évadját, és nagyon bejött. Az utolsó részben van egy jelenetsor, amit nem is tudom, hányszor néztünk újra anno... csakhát elég fura, befejezetlen vége lett...
  • Al Ashrad #2
    És persze a Dark Angel is jó. Második évadot még nem láttam de így azt is csak gépen tudom nézni... alapcsomagba kéne tenni ezt a csatornát kedves T-Home! :P
  • Al Ashrad #1
    A Torchwood nagyon jó. Még nem láttam végig az első évadot, de az első 3 rész jó volt. Kár, hogy nincs meg ez a csatorna, akkor nézném magyarul.