Szekeres Viktor

Rémálom az Elm utcában: az új tévés előzetesek

Két újabb előzetessel bővült a Rémálom az Elm utcában, vagyis a Nightmare on Elm Street-hez tartozó mozgóképes adatbázis. Az már ezekből is megállapítható, hogy Freddy nevetésével nem lesznek gondok.

Továbbra sincs arról hír, hogy itthon bemutatásra kerül-e mozikban a Rémálom az Elm utcában (Nightmare on Elm Street) új verziója, de az amerikai, április végi premiernek köszönhetően egyre több videóanyag jelenik meg a filmről. A tinihorrorok nagy rajongói ezúttal két, tévés reklámot tekinthetnek meg Freddy legfrissebb eljöveteléről - egy videóba tömörítve.


A hazai bemutatót tekintve jelenleg abban lehet bizakodni, hogy a reboot sikeres lesz, ami talán a nemzetközi forgalmazás tempóját is megdobhatja. A jó amerikai szereplés útjába az ugyancsak április 30-án bemutatandó Brandan Fraser-családi komédia, a Furry Vengeance állhat, valamint Jim Carrey új filmje, az I Love You, Phillip Morris.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goger #2
    nekem az eredeti "sorozat" is nagyon bejön, mai szemmel már a képi világa kicsit moslyogtató néhol de ettől eltekintve totálisan szuper az első 6 rész, a 7. az már béna lett tényleg. Kizárólag eredeti nyelven nézendő!
  • jahola #1
    szerintem nagyon jó feldolgozás lesz/lett.
    az elszórt képkockákból ítélve hű marad az elődjéhez