Szekeres Viktor

Nem tér vissza a kinyírhatatlan James Bond-rosszfiú

Hiába élt túl Mr. White két James Bond-filmet is, a hírek szerint Jesper Christensen harmadjára már nem tér vissza, hogy ismét kicsússzon a neves titkosügynök kezei közül.

Nem sok rosszfiúnak sikerült életben maradnia a James Bond-filmekben, de Mr. White, annak ellenére, hogy a Casino Royale-ban és a Quantum csendjében is szerepelt, még mindig életben van. Azonban a figurát a vásznon életre keltő Jesper Christensen azt mondta, hogy a következő részre nem tér már vissza. (A karaktert utoljára az osztrák operajelenetben láthattuk, amelyben eltűnt, bár a hírek szerint leforgattak vele egy alternatív jelenetet, melyben Bond karjaiba fut, de ez majd kiderül egy későbbi DVD-kiadás során.)


Christensen egyébként korábban nagy felzúdulást keltett szavaival, miszerint a Bond-filmek, amikben szerepelt "kifejezetten szarok, mindenki meghal bennük, így nekem kettő bőven elég volt." Később a dán színész azzal magyarázta szavait, hogy poénkodott, s mondandóját újságírók kiragadták szövegkörnyezetükből. Ráadásul, ha rossznak találta volna a filmeket, nem szerepelt volna bennük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    a Bond-filmek, amikben szerepelt "kifejezetten szarok, mindenki meghal bennük, így nekem kettő bőven elég volt.

    Én sem mondhattam volna szebben.
  • Silenzio #2
    Ja. "Szarak?"
  • krajcsovszkig #1
    Kicsit hasonlít a G-manre :D