Szekeres Viktor

20 új kép a Tekken-moziból

Újabb sajtónak szánt képek kerültek nyilvánosságra a Tekken-film, melynek még mindig nem vehető biztosra az amerikai mozis premierje, pedig sokak szerint a címe eladná az alkotást.

20 új Tekken-képet kapott a ComingSoon a bemutatásra váró mozifilmből, melyeket itt lehet megtekinteni. A sokak által várt film iránti lelkesedés a nemrég megjelent előzetes láttán ugyan alább hagyott, de még mindig akadnak rajongók, akik bíznak egy minőségi szórakoztatásban.


Mint már arról volt szó, a Tekken egy, a jövőben játszódó science fiction történet lesz, pár lázadóról, akik felkelnek a Tekken Corp. ellen, hogy biztosítsák az emberek alapvető, szabadsághoz való jogait. A filmet Dwight Little rendezte, a főszereplők között pedig ott lesz Luke Goss, Cary-Hiroyuki Tagawa és Tamlyn Tomita.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ulquiorra #13
    Hát most nem azért de ezek pont nem jó példák... végtelenített shounen-ből nem lehet rendes filmet kihozni.
    Viszont van egy csomó, ami mo-n még nem ment szikronosan, azok közt van pár potenciális jóság

    Pl az FMA manga alapján nagyon epic trilógiát lehetne kihozni, az kellően befogadható mindenhol -bár az igaz hogy ami most van benne az nagyon durva, szó szerint keresni kellett az államat a legutolsó chapter után :D
  • Justil #12
    az anime-k nagy része nem elég amerikai ahhoz, hogy bevállaljanak egy nagy költségvetésű filmet, vágási?

    a tekken mondjuk kellően buta storyval rendelkezik igazából, de...hát ez van.
  • sylvanor #11
    Le írtam a másik tekken-esbe is, gondoltam ide is le írom:
    Igazából akármelyik anime sorozatból lehetne egy egész fasza nagy filmet csinálni(csak több részes nagyfilmként, mert egybe beleszorítani valamelyik részeit sztem nem jó ötlet), csak mindet elbasszák. Mondok pár példát, Yuyuhakosho, Yugioh, Inuyasha. Ha bele áldoznának annyit, mint pl. az Avatarba, akkor azoknak a film adaptációjukból is ki lehetne hozni egész jó dolgokat, de úgy se lesz belőlük. Legalább is kétlem.
  • Justil #10
    XD elég megnézni a linkelt oldalon a kommenteket :))))

    "Is this a porno or... Tekken the Movie?"
  • dronkZero #9
    Baltás csóka jujdegáz! :P
  • rufhus #8
    "Miért nem tudnak olyan bunyókat csinálni mint az Ong Bak-ban mondjuk R vagy NC17-es besorolással." Mert a film célcsoportja a fiatalság..!
  • Darth Sith #7
    Én imádtam a tekkent, de ez borzalmasan gány. A karakterek egyáltalán nem stimmelnek, pl az én személyes kedvenceim: Heihachi, Yoshimitsu... :F

    Mér kell minden filmet elrontani? Miért nem tudnak olyan bunyókat csinálni mint az Ong Bak-ban mondjuk R vagy NC17-es besorolással. Az igazán ütős lenne.
  • LeventeV #6
    marmint Jin noje...
  • LeventeV #5
    kit jatszik az a no?
    egyik tekkenbol sem remlik.
  • Seth #4
    Egyes karakterek azért rendben vannak.De tinis szerelmes szál is lesz benne,ami nem hiányzik