Szekeres Viktor

A Hatodik érzék rendezője hozza el a nyár látványfilmjét

M. Night Shyamalan visszatér és ezúttal nem saját kútfőből merít, hanem egy animációs sorozat, az Utolsó léghajlító feldolgozását készíti el. Az előzetes már megérkezett.

A Paramount Pictures a napokban jelentette meg M. Night Shyamalan új filmjének, a július másodikán bemutatásra kerülő Az utolsó léghajlítónak (The Last Airbender) új előzetesét. A Nickelodeon gyerekcsatorna rajzfilmsorozatából készülő élőszereplős filmben olyan színészeket láthatunk, mint Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Dev Patel, Jessica Jade Andres, Aasif Mandvi, Shaun Toub, Cliff Curtis és Keong Sim.


A film, mely nálunk július 22-én kerül mozikba, a célközönség miatt természetesen szinkronizált változatba, egy olyan világban játszódik, melyet négy nép lak: a Levegő, a Víz, a Föld és a Tűz népe - ez utóbbi indít könyörtelen háborút a többiek ellen. A Nagy Pusztítás óta már egy évszázad is eltelt, amikor Aang felfedezi, hogy ő egy Avatar, aki képes mind a négy elemet uralni, s ezért társaival megpróbálja helyreállítani a világ egyensúlyát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfa Of NS #13
    Na jó, lehet hogy a C-vitamin hiány nem okoz májgyulladást.
  • Alfa Of NS #12
    Az tetsz, hogy a főhős nem egy C-vitamin-hiányos gyerkőc. Úgy csak egy n+1-ik verekedősfilmnek tünne.
  • hiftu #11
    Főszereplő vagánycsávó akkor most kinek az avatarja?
    Feltételezem, hogy valamilyen lény megtestesülése, de kié?
  • berserk87 #10
    Dev Patelt én is bírom. A skinsben és a Gettó milliomosban is nagy volt.
  • winnie #9
    "Ez miért bombasztikus névsor?"

    ha ismeretlenek a nevek, akkor bombasztikus a névsor, hiszen a bombasztikus semmitmondót, ürest jelent, nem pedig kirobbanóan sikerest:) whatever, a lényeg: ha nem ismered dev patel nevét, akkor mars azonnal megnézni a skins 1-2. évadját. (patel karrierje nem rossz eddig, hiszen a skins mellett kemény egy filmje van, de az tavaly elvitte a legjobb film oscarját. idén pedig a last airbender főszereplője lesz:)
  • czyi #8
    "olyan színészeket láthatunk, mint Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathbone, Dev Patel, Jessica Jade Andres, Aasif Mandvi, Shaun Toub, Cliff Curtis és Keong Sim"

    Cliff Curtis az egyetlen, akit már láttam valaha valahol! A többi szerintem soha nem játszott még filmen, vagy ha igen, zs-kategóriás és/vagy csak amerikában látható tv-sorozatokban. Szóval mi ez a mondat a cikkíró részéről? Ez miért bombasztikus névsor?
  • winnie #7
    a rajzfilm is amerikai, így a stílus is gondolom inkább az, hszen azon rajzfilmcsatornán megy, ahol mondjuk a fecsegő tipegők.
  • Celeborn #6
    Én még nem láttam a rajzfilmet, de a trailer alapján látom, hogy ez az amcsi stílusban nyomja. Jobban szeretem a japán módit, amikor a főhős karakterének fejlődését lehet végig kísérni. Itt viszont úgy nézem, eleve adott a szuperkajak gyerek, aki mindenkit lezúz. De ettől eltekintve, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.
  • Celeborn #5
    Igen, úgy tudom 3 részes lesz a film.
  • Sadun Tryst #4
    igen, az eredeti teljes címe: avatar - the last airbender. csak gondolom az avatart elhagyták a james cameron-féle film miatt, h ne legyen kavarodás. :)