Szekeres Viktor

Vin Diesel aláírt a Riddick 3-hoz

Vin Diesel benne lesz a Universal Pictures Riddick című filmjében, mely a Pitch Black - 22 évente sötétség című David Twohy-film harmadik része lesz. A hírek szerint a film inkább az első epizódhoz fog hasonlítani.

Vin Diesel rábólintott arra, hogy harmadjára is Riddick bőrébe bújjon, adta hírül a Variety. Így a színész a balul elsült maszek filmpróbálkozások és a sikeres családi filmes jelenések után ismét sorozatokban fog szerepelni, hiszen a Riddick 3. része mellett a Halálos iramban 5. részében is szerepelni fog.

A Riddick címre hallgató harmadik részt ismét csak az első két film készítője, David Twohy fogja írni és rendezni, de egyelőre a történetről csak annyit tudni, hogy inkább fog Riddick karakterére koncentrálni, mintsem az univerzumban, amiben él. Twohy elmondása szerint éppen ezért a film hangulata is inkább az első részére fog hasonlítani. A döntés valahol érthető, hiszen a Pitch Black kvázi független filmként ért el 39 millió dollár bevételt Amerikában, míg az ötször annyiba kerülő, nagyszabású folytatás a maga 57 milliós bevételével csúnyán leszerepelt. (Ennek ellenére mégsem tekinthető bukásnak a Riddick - A sötétség krónikája, hiszen sikeres videójáték-sorozat lett belőle.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #4
    ha lesz is wheelman film, akkor 1-2 év múlva. ha lesz.
  • Nazir #3
    Sztem is korva jó volt mind 2 Riddick film annak ellenére h sok köze nem volt egymáshoz a 2 résznek, max annyi h ugyanaz a főszereplője. És hol a ferde faxban van már a Wheelman?
  • Yany #2
    Bezony, a játék brutálisan jól sikerült. Sok "tapasztaltabb" stúdiónak fityiszt mutatott az 5leteivel.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Várható volt - és a filmet (újabb játékot) is nagy szeretettel várjuk!