Szekeres Viktor

Vin Diesel is benne lesz a Halálos iramban 5-ben

A Halálos iram nagy bravúrt hajtott végre, hiszen nem túl gyakori, hogy egy harmadik része után halottnak nyilvánított sorozatnak a negyedik része legyen a legsikeresebb. Nem is meglepő, hogy érkezik az ötödik rész.

A tavalyi év legnagyobb meglepetése a Halálos iram, a Halálos iramban-sorozat negyedik részének népszerűsége volt, hiszen az első rész 144 milliós amerikai bevétele után a harmadik epizód már csak 62 millió dollárt termelt, így a széria halódni látszott. Azonban Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez és Jordana Brewster visszahozása a negyedik része ismét nagy sikert eredményezett, ami 155 milliós amerikai bevételben jelentkezett. Ráadásul a siker ezúttal nemzetközi volt, hiszen Amerikán kívül az emberek 187 millió dollárt fizettek, hogy láthassák a filmet, ami simán előzte meg a nemzetközi téren 109 milliós bevételeivel eddig legjobb második részt.


Ilyen adatok mellett nem csoda, hogy a Universal Pictures egy-két rész erejéig továbbra is lát fantáziát a Fast and The Furious-sorozatban - meg is adták a zöld utat az 5. résznek. A jelenleg Fast Five munkacímre hallgató folytatásban Vin Diesel és Paul Walker is szerepelni fog, sőt, az előző két epizódot készítő Justin Lin is visszatér a rendezői székbe. Ismét Chris Morgan írja a történetet, mely szerint Dom és Brian szökevényekként menekülnek a törvény kíméletlen őrei elől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johny777 #10
    Kíváncsi vagyok miről fog szólni a film. Az tény hogy Vén Diesel csajozós szövegét, amit elnyomott az utolsó részben tanítani kéne minden iskolában, mert az valami kegyetlen volt
  • winnie #9
    ha nem teszik meg, akkor meg lelövik, hogy csak 5 perce lesz:)
  • zOMG #8
    Tyrese-t bele!
  • xido #7
    Igen..kicsit genyaságnak tartottam vele is reklámozni és plakátolni a 4.részt,aztán volt benne 5 perce..:)
  • winnie #6
    ez igaz, csakhogy a nézőnek előbb látnia kell a filmet, hogy tudja, hogy jó-e. te is hozzájárultál a 2-3. rész nézőszámához, pedig nem voltak jók. szóval, ha nem láttad volna a 2-3-at, akkor állna meg a helyét a gondolatmenet:)
  • Stonee #5
    jah de nézzük meg a színvonalat is.. az első meg ez a 4. jó film, látszik a népszerűségen is. a 2. és 3. jóvabb lájtosabb, vagyis gagyi lett. (látványosnak mondjuk látványosak azok is.)
  • neoG #4
    Áhá!Így végiggondolva tényleg
  • portable #3
    Michelle Rodriguez - szerencsére ö már nem lesz benne
  • NSC #2
    Nem hibás a cím.Mivel a film címe halálos iramban ezért jól írta.Ha halálos iram lenne a film címe akkor lenne rossz.Bár kétségtelen hogy h***én hangzik így.
  • neoG #1
    A cím kicsit hibás.