Szekeres Viktor

Megérkezett az Ong Bak 3 előzetese

Tony Jaa visszatér a vásznakra, s ezúttal ismét egy Ong Bak-filmben bizonyíthatja, hogy branddé vált neve igenis képes milliókat mozijegy vagy DVD vásárlására késztetni.

Miközben Magyarországon április végén a Vasember 2. részét lehet megnézni a mozikban, addig Thaiföldön az az Ong Bak 3. lesz a kiemelt premier, melyben Tony Jaa megpróbálja visszaállítani a széria megtépázott hírnevét. A világszerte 15 millió dollárt jövedelmező Ong Bak - A thai boksz harcosa után ugyanis a második epizód, az Ong Bak 2 - A bosszú már csak 8 milliós bevételre tett szert.


A legújabb Ong Bak-film a 2008-as második rész közvetlen folytatása lesz, a történet onnantól folytatódik, hogy Tien elveszti harci képességeit - természetesen csak ideiglenesen, hiszen nemsokára meg kell küzdenie pár riválisa ellen, köztük egy titokzatos, fekete ruhás gyilkos, valamint egy visszatérő régi ismerős ellen. A hírek szerint az Ong Bak 3-ban szerepelni fog a második részből ismert Primorata Dejudom (Pim) és Petchtai Wongkamlao (Mhen) is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #7
    Ez a 2. rész közvetlen folytatása, ott veszi fel a fonalat, ahol az előző sztorit elvágták, csak figyelmesnek kell lenni a trailert nézve.

    Sajna az Ong Bak 2 elég unalmas volt, csak a bunyók voltak oltári jók, de én emiatt nézem az ilyen filmeket :)
    Pl az nagyon tetszett, hogy a különböző stílusokat vegyítette Jaa a filmben, ahogy a kiscsaj a Chocolate-ben.
  • Darth Sith #6
    Maga az első két rész nem volt filmileg nagy durranás, de a bunyók nagyon össze volta rakva, időnként az államat kerestem. Emiatt várós a harmadik rész is :)
  • sandor8206 #5
    sztem fasza, hogy a 2. részt folytatják mert ott csak lestem, hogy ilyen hurka vége van, de a 2 együtt egybe majd megnézve mint egy kerek film lehet sima sztoriju de jó bosszúfilmet kapunk T. Jaa-tól. Persze az első ongbak rulez, tom -yum goong is jobb volt.
  • Dynamic #4
    Az első rész újszerű, Jackie Chant megszégyenítő verekedései után a második részben pusztán tisztességes koreográfiát sikerült összehozni, de közel sem volt az ütéseknek és rúgásoknak akkora súlya, mint az első részben vagy a Tom-Yum-Goong-ban. A történet olyan, amilyen, az annyira nem zavarna. A régi "karatefilmeket" se a mély sztori miatt, hanem a látványos pofonok miatt néztem.
  • winnie #3
    ide is beírom,hogy részemről mindkét film gyenge, mert nem tudok jó filmnek kezelni egy olyan, tényleg csak a néző szórakoztatására épülő alkotást, ahol a tiszta játék idő több mint felén szétunja magát az ember. tudom,hogy istenkáromlás meg eretnekség, de akkor is: 20-30 percesre összevágva, isteni film az első rész, és korrekt a második is, de a melléforgatott képanyag férc, hulladék. ellenben tony jaa egy vadállat, s ha hátha egyszer megérjük, hogy 70-80-90 percen át le tud kötni egy filmje:)
  • carville #2
    Az Ong Bak 2 se volt rossz, mert a bunyók abban is jók voltak, bár sokkal jobban örültem volna ha az is a jelenben játszódik, és/vagy bármi köze is lett volna az első részhez. Meg a vége mindenképp gáz volt.

    Ez meg sajnos szintén a múltban fog játszódni, és igazából nem is tudom, hogy fogják a 2-t folytatni...
  • Hoz_Hun #1
    A második rész és úgy értem a tényleges Ong-Bak 2-nek nevezet... "film", na az kegyetlen rossz volt. Nem jól fogalmazok; hatalmas csalódás! Kár, hogy azt folytatják. Abból már jót kihozni nem lehet.