Szekeres Viktor

Jól kiszúrt a Fűrész 7 a Paranormal Activity 2-vel

Alig jelentették be a Paranormal Activity 2. részének rendezőjét, a Fűrész-sorozatot készítő Lionsgate stúdió jelezte, hogy ők is igényt tartanának Kevin Greutert szakértelmére a nemsokára forgatandó 3D-s Fűrész kapcsán.

Érdekes párharc tűnt kibontakozni azon bejelentés nyomán, hogy Paramount október 22-re tűzte ki a Paranormal Activity 2 premierjét, hiszen az időpontot immáron hetedik éve a Fűrész-filmek sajátították ki. Így szégyenszemre, többek között az új Halloween-filmek is augusztusi premiert kaptak az október végi helyett.

Úgy tűnik, hogy a Paramount képesnek érzi a Paranormal Activity-t a Fűrész legyőzésére, azonban ennek a tervnek keresztbe tehet, hogy a Lionsgate úgy döntött, hogy érvényesíti opcióját Kevin Greutert rendezőre, s az eredetileg kijelölt David Hackl helyett őt kéri fel a Fűrész 7 3D rendezésére. A rendező nélkül maradt Paranormal Activity 2 sorsa ezzel kissé bizonytalanná vált, hiszen minden azon múlik, hogy a stúdió képes-e találni rendezőt, hogy rohammunkában neki lehessen látni a produkciónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!