Szekeres Viktor

Megvan az új Conan és Mickey Rourke az apja

Eldőlt, hogy Jason Momoa lesz az új Conan, a barbár, s az is, hogy Mickey Rourke fogja alakítani a kimmériai harcos apját. A forgatás két hónap múlva kezdődik Bulgáriában.

Az itthon a Baywatch Hawaii-ből és a Csillagkapu: Atlantiszból ismert 30 éves Jason Momoa lesz az új Conan, adta hírül először a Deadline Hollywood. A hírek szerint Momoa végig kiélezett versenyben az Alkonyat-filmekből Emmettként ismert Kellan Lutzot ütötte ki végül a nyeregből.



A március 15-én kezdődő bolgár forgatást az új Texasi láncfűrészes, az új Péntek 13. és A Barbár - Legenda a szellemharcosról rendezője, Marcus Nispel fogja dirigálni. A Latino Review információi szerint Conan apjának szerepére Mickey Rourke-ot kérték fel. A film amerikai premierjét egyelőre még nem tűzték ki, de valószínűsíthető, hogy 2011-ben kerül mozikba. (A TV2 jelenleg vasánaponként adja a Baywatch Hawaii-t - vállalkozó kedvűek megtekinthetik, milyen volt Momoa még mielőtt Ronon Dexként lett volna ismert.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boomsly #9
    "Naturálisan brutálist" egy kiszedett szemöldökű, modell gyerekkel?
    Két suhintás között ellenőrzi a frizuráját a kardpengén, igazít rajta, majd csapkod tovább
    A mostani remake-k kegyetlenül próbálják megfogni azt a nyers látványt és színészi játékot, amitől a 80'-as évek filmjei sikeresek voltak.
    Csak nincs hozzá "alapanyag".
    Baywatch a vaskorban?
  • wfefe #8
    Kiváncsi leszek hogyan fogja felemelni Arni kardját.
    Van elég pankrátor, azok közül kellett volna válogatni, de ha nem is azok közül, akkor legalább egy olyat akiről el is hiszem, hogy elbir egy "korabeli" fegyvert. Ez egy rossz vicc!!!
  • Wittgen #7
    Majd nem duplakezest forgat, hanem tőrt, azt majd legalább elbírja. :)

    Ez akkor teljesen remake lesz majd, nem? Egyébként a rendezőben bízok, mert eddigi munkásságai alapján egy jó kis naturálisan brutális, nem pg-13as film fog kerekedni. Meg ez a Pathfinder is egy elég jó látványvilágú filmre sikeredett, jó kis csatákkal.
  • Running #6
    Ez a csávó Conan? Oké, ennek a filmnek is annyi.
  • Bornirt #5
    Ez most valami vicc??
  • Mister #4
    hja, Schwarzi után kissé nyápic :)
  • zaki #3
    bulgáriai? az milyen? xD
  • azirafael #2
    Ehhez még gyúrni kell majd vazze...
  • xido #1
    Szeretem a srácot,de nem az a Conan alkat..Dwayne Johnson jobban domborított volna,ahogy láttuk már kardos fantasy-ban akkád-ként...na mindegy