Szekeres Viktor

Amerikát az új filmek is érdeklik

Jackie Chan és Denzel Washington új filmje jelenthetett volna konkurenciát az Avatarnak, azonban egyelőre még mindig James Cameron kék lényei uralják az amerikai jegypénztárakat.

Miközben az Avatar a hétvége három napja alatt összeszedett 42 millió dollárral vezette az amerikai mozis toplistát, Denzel Washington új filmje, az Éli könyve (The Book of Eli - hazai premier: 02.25) 32,7 milliós három napos teljesítmény produkálva a második helyet szerezte meg.


A hatodik helyen 9,7 millió dolláros nyitánnyal mutatkozott be a The Spy Next Door (itthon DVD-s premier várható), mely Jackie Chan új, családi akciófilmje volt. A népszerű színész talán ezzel a filmmel és a Karate kölyökkel ismét visszatérhet az amerikai filmgyártásba, hiszen az elmúlt hat évben mindössze a Csúcsformában harmadik részét tette le Hollywoodban az asztalra. (Szerencsére azért hazájában bőven volt munkája.)


A két nagy premiert ezen a héten három fogja követni. Érkezik The Rock új családi filmje, a The Tooth Fairy (3344 moziban), jön Harrison Ford és az Extraordinary Measures című dráma (2549 moziban), valamint a Legion (2476 moziban) című horror-thriller.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • URH #4
    kihagytam a 2004-es 81 np alatt a földkörült. :D szal az a 6 év távol hollywoodtól inkább csak 3.
  • URH #3
    jackie 6 évig távol volt? hát nem tudom. 2003-ban még a londoni csapást nyomta, aztán 2007ben csúscformában 3, aztán 08-ba a forbidden kingdomba szerepelt. Nekem ez nem tűnik 6évnek.

    Én inkább sajnálom Jackie-t, hogy ilyen idétlen szerepekre találják meg. (medál, szmokinger, meg ez a spy next door :S )Bár nem értem, hogy ezt minek kellett vállalnia. Karate Kid azért jóval ígéretesebbnek tűnik.

    Remélem még mielőtt teljesen leöregszik kap valami hozzá méltó filmet. megérdemelne egy rendes magas költségvetésű hollywoodi akció filmet.

    Persze a csúcsformában trilógia meg a csapás 1-2 se rossz, de azért még se olyan durvák, mint a klasszikus 85-ös rendőrsztori.
  • portable #2
    hajrá Jackie
  • GG #1
    The Legion trailere elégé hangulatos és kicsit "B kategóriás" zombis film hangulatát árasztja