Szekeres Viktor

Régi sorozatok és Győzike az RTL Klubon

Gáspár Győző ismét az RTL Klub valóságshow-jában fog szerepelni, ezúttal a Vacsoracsatában főzhet pár válogatott celebtársára. Visszatér az RTL Klub képernyőjére a Grace klinika és A mentalista.

Meglehetősen régen láthatta a közönség huzamosabb ideig a képernyőn Gáspár Győzőt, így érthető, hogy kialakult néhány emberben valamiféle hiányérzet. De szerencsére a várakozásnak vége, hiszen Gáspár Győző - vagy ahogy mindenki becézgeti, Győzike - február elsejétől a Vacsoracsatában fogja magát ötször degeszre enni. Az RTL Klub főzőcskés reality-jében mindehhez négy bátor celebtársa szolgáltatja a társaságot, Gáspár mellett fakanalat ragadhat Bódi Sylvi, Csomor Csilla, Balzsay Károly ás Szujó Zoli is. (A roma popsztár egyébként a február 5-i adásban dobja össze a műsorra kiválasztott menüt.)

Visszatér az RTL Klub képernyőjére a Grace klinika és A mentalista is. A sorozatok új évadjának kitűzött premierdátuma február 2-a. Ezen a napon 22:20-tól ismét bepillanthatnak a nézők a Grace klinika mindennapjaiba, ugyanis ekkor indul Amerika egyik legnézettebb sorozatának 5. évadja idehaza. A szezon elején a sürgősségi osztályra két új orvos érkezik, akik alaposan felbolygatják környezetük életét.

A Grace klinika előtt közvetlenül, a Vészhelyzet korábbi helyén, negyed tíz körül A mentalista új, második évadját mutatják be, amely még jelenleg is tart Amerikában. A tengerentúlon már a Helyszínelőket is verő krimisorozatban tovább folytatódik Red John (Veres János?) hajkurászása, amivel kapcsolatban csak abban lehetünk biztosak, hogy még évekig nem fogják elkapni, hiszen ahogy az várható volt, a készítők a sorozat fináléja környékén tervezik a Nagy Leszámolást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • redfish #11
    RatyiTV-től mit lehetne várni mást, mint ratyiműsort?...

    Mondjuk, azt nem értem, hogy tavaly Győzőke teljesen kiakadt és sajtóközleményben tudatta mindenkivel : ha még egyszer írni merészel róla valamelyik újság, azt beperli és ők sem hajlandóak többé közszerepelni...
    Istenem, hogy megörültünk akkor!

    Na, nem baj, ezután már ennyit sem fogom nézni ezt a két mocsok kanálist, szerencsére van még 40 másik csatorna, amit nézhetünk (HBO, Animal Planet, Spectrum, Discovery, National Geogr., stb.)
  • smaszi #10
    Most azért én is egyet tudok érteni a sok "gyűlölködővel", mivel próbaképp én sem néztem már egy jó ideje 5-10 percnél tovább a két "gigacsatorna" műsorát (max. ha tényleg valami érdekesség volt benne - hiradó, magellán stb.), és asszem szerdán reggel a Reggeliben (vagy Csak csajok talán) volt műsorvezető társa Ördög Nórának a (később tudtam meg ki az) Benkő "felesége" (Edit "asszony"), és valami ingajóslással foglalkoztak. A jós fogja a cérnán lógó ingát, és az csodák csodájára elkezd Edit asszony tenyere felett körözni... Erre a jós azt mondja: "Látod, nem én mozgatom! Az inga azt mondja év végére találsz magadnak férjet..." Na nem azért, higyjenek az emberek abban, amiben szeretnének, na de az ilyeneknek is megvan a maga csatornája, nem reggel kellene (d.e. 9:30 reggelnek számít?) ezekkel "hülyíteni" a népet. És akkor ez a hír, h. megint a "Győzi" lesz adásban...áh, na mindegy! Talán lesznek még jobb napok és műsorok is...talán.
  • Nazir #9
    Ez aztán a hipotézis. Azért mert unjuk azokat a buta tv csatornák által agyonajnározott, produkciót és minden tehetséget nélkülöző neandervölgyi képességekkel,ezenkivűl mükörömmel meg szilikonnal ellátott sz*rházi "celebeket", azért mi is függők vagyunk.
    Hát gratulálok.
    Inkább maradj mozis vonalon ott néha igazat adok neked.
    A két magyar gigamegaultramonstremamut csatorna semmit nem tud már nyújtani az embereknek nemhogy szórakoztasson.
    Amig le nem akadnak Győőőzőőőőőrőőőől meg a többi marha értelmiségi feleségkereső félnótás pantomim művészről addig hallani sem akarok róluk, nemhogy oda kapcsoljak.
  • Paddy #8
    Hiányérzet mert azt az idióta cigányt nem mutogatják a képernyőn? Azért ne essünk túlzásokba mert nagyon sok ember örült, hogy végre nem kell azt a cigánykodást nézni amit az a dagadt mokka csinál.
    Bódi Sylvit meg inkább hagyjuk mert olyan sötét mint az éjszaka.
  • pepe792 #7
    úgy látom winnie-nek hiányzott már az értelmi szintjének megfelelő győzikés cikk.
  • zombeeka #6
    Győzike már úgy hiányzott a népnek,mint a falat kenyér!
    (gondoltam vmi csúnyábbat írok,de mégsem!)
  • Bogyee #5
    Már kezdtem örülni, hogy végleg eltűnt a sűlyesztőben ez a buta cigány de úgy látszik mégsem... ha csinálna mondjuk egy tipikusan cigány fogást mint egy jó kis döghús sütve lehet még száműznék:D
  • Jrex #4
    Ez aztán a hír......
  • winnie #3
    "Ja, hogy nincs képzelőerőnk?!? "

    bagoly mondja? minden egyes fórumban ilyesmit olvasni és ideírod ezredjére is?:) eredetiséget, eredetiséget.

    ej, de nagy a zsigeri gyűlölet (ennyire akarod nézni a tévét, de kiszúrnak veled a csatornák, hogy nem adnak olyat, amin csünghetnél?:), pedig, ha van ártalmatlan műsor, akkor az a főzőcskézés. egy ember főz, aztán öten megeszik a végeredményt.

    "A végletekig unt közszereplők"

    jó, ebben igazad van. ha rendszeres bulvártartalom fogyasztó vagy (a szavaudból és a tévézés iránti olthatatlan vágyadból, gondolom, az), akkor tényleg a csapból is ők folynak neked. én speciel ezeket nem tudom, mikor láttam. a szujót szoktam olykor, futólag, reggel.
  • hitman08 #2
    Ha hangyányi ízléssel is meg lenne áldva a RTL Klub és a TV2 vezetősége, már rég száműzték volna ezt az undormányos állandó konyhatúrát a képernyőről. A végletekig unt közszereplők csak rontani képesek az amúgy is évezredek óta elavult koncepción. Nem ártana újítani valamit, röhej, hogy ilyen igénytelen, fantázia nélküli műsorokból kell élnie egy csatornának. Ja, hogy nincs képzelőerőnk?!? Akkor mindent értek...