Ötvös Tibor

A Street Fighter 2 2009 legrosszabb filmje

A Rotten Tomatoes évente megtartott összesítése alapján a Street Fighter: The Legend of Chun-Li lett 2009 legrosszabb filmje. Az idén már tizenegyedszer kihirdetett Arany Paradicsom Legrosszabb Film kategóriájának megérdemelt győztese lett a film, mely borzasztó rossz kritikákat kapott és a kasszáknál is bődületeset bukott (12,7 milliós összbevétel). A film hazánkban szerencsére csak DVD-n lesz elérhető. A tízes lista - számomra - legnagyobb meglepetése a Kate Beckinsale főszereplésével bemutatott, tulajdonképpen korrekt thrillernek mondható Vakító fehérség.



A játékok világában maradva érdekes lehet a nyolcadik hely, melyet a Dragonball: Evolúció foglal el. A számos játékadaptációt is megélt franchise mozis debütje szintén az elvárások alatt teljesített és valószínű a tervezett folytatások sem készülhetnek el. Érdekesség, hogy Uwe Boll egy filmjével sem szerepel a Top 10-ben, mondjuk ez talán annak köszönhető, hogy idén nem jelentkezett mozikban is bemutatkozó filmmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #5
    A SF2 filmet még nem láttam, kíváncsi lennék rá. Viszont a Whiteout szerintem nem rossz film. Tegnap esete néztem meg, és szerintem teljesen korrekt krimi, a helyszínválasztás meg külön jó pont. Igaz, hogy klisékből épül fel, de meglepetéseket is tartalmaz a film. Meg ugye hál'isten megfelelően véres, ahol kell :)

  • NiGhTM4R3 #4
    Nem is csodálom, a Dragonball meg ez a SF2 is fos volt. (A Dragonball-film életem egyik legnagyobb csalódása, ugyanis a mai napig szeretem az animét, és kiszúrták a szemem ezzel a hányadékkal)

    Valahogy a RT-nak hitelesebb a listája, mint ami itt az SG-n volt. Kalandpark első helyen, még mindig nem dolgoztam fel. :DD
  • Chocho #3
    Miért van az, hogy a cikkíró a "... 2009. legrosszabb filmje." mondatban pontot tesz a 2009 mögé? Annak csak úgy volna értelme, hogy "... a 2009. év legrosszabb filmje". Így viszont helytelen.
  • FoodLFG #2
    Le kéne tölteni, jó csaj van ebben a Sztrít fájterben.
    A Dragonból tényleg ratyi film.

    Uvi Ból pedig már klasszikus. :D
  • Aldo Moro #1
    A Vakító fehérség nem rossz film, a másikat nem láttam. Mi alapján döntik el a sorrendet?