MTI

Az Avatar világsikere a pornóipart is felizgatta

Az Avatar világsikere az amerikai pornóipart is felizgatta: várható, hogy a felnőtt filmek készítői is hamarosan átállnak a háromdimenziós technikára.

A pornóipar - amely eddig is legendásan gyorsan átvette a technikai újításokat - a Las Vegasban tartott AVN felnőttszórakoztató-ipari expón bizonyította megújuló képességét, a Bad Girls In 3D nevű vállalat ugyanis első ízben mutatott be háromdimenziós pornófilmekből álló online könyvtárat. A felnőttszórakoztató-ipar évtizedek óta élen járt minden jelentős újítás átvételében, az 1980-as években gyorsan magáévá tette a VHS-videók divatját, az 1990-es években teret engedett a műholdas televíziózási mániának, jelenleg pedig az internetnek - mondta Lance Johnson, a Bad Girls (Rossz Lányok) producere, hangsúlyozva, hogy a jövőt a 3D jelenti.

A Las Vegas-i seregszemlén az érdeklődök háromdimenziós érzetet keltő speciális szemüvegekben bámulták a cég új házimozi rendszerét, amely egy 152 centiméteres 3D televízióból és az azt kiszolgáló számítógépes szerverből áll. A rendszert - amelyhez két szemüveg is jár, hogy a műsorokat párosan lehessen élvezni - négyezer dollárért lehet megvenni, a kapcsolódó internetes előfizetés a videokönyvtárra pedig havi 20 dollárba kerül. A 3D technika már évtizedekkel ezelőtt megjelent a pornóiparban, az 1969-ben piacra dobott The Stewardess című szexfilm két év alatt 27 millió dollár bevételt eredményezett.

Az utóbbi napokban több hollywoodi stúdió jelezte: arra készül, hogy az új filmnyelvet teremtő Avatar világsikere után korábbi nagy alkotások háromdimenziós változatait készítesse el. James Cameron rekordbevételeket produkáló alkotása nyomán újra piacra dobják például a Csillagok háborúja és A gyűrűk ura trilógia 3D-technikával feljavított verzióját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csimmasz #15
  Veszélyes lenne,mert hamar átcsapna a mozizás orgiába!
  Assszem!?!:)
 • Darth Sith #14
  imax-ben mikor lesz pornó? :)
 • Merces #13
  lassan irom hogy mindenki megértse, a fekete Pákó is érdekelné ennyire a zembereket ha feszt ő fojna a csapbol
 • kalapos01 #12
  Mert az embereket ennyire érdekli az Avatar. Ennyire zavar? Ennyire? Kikerülhetnéd, de mégis rákattintasz, még kommenteled is. (Azt hiszem, hogy valamivel kevered a bulvár fogalmát.)

  Mindenesetre elég tömpe lehetsz, ha te nem ezt tennéd, illetve az Avatarról szóló híreid cmíében nem jeleznéd, hogy az az AVatarról szól.
 • Librarian #11
  Hát az a helyzet, hogy az sg nevű bulvárfoson minél több címbe belerakják az Avatart, hogy minél többen olvassák.
  Pedig azzal, hogy "pornó" már tutira szintén mindenki rákattintott volna, nem tudom miért égetik magukat.
 • bippo #10
  Hidd el, lesz olyan is :)
 • kgbela #9
  dettó :D:D
 • csimmasz #8
  Látom irni meg nem tudok!
 • csimmasz #7
  Hát basszus,én a cim alapján arra gondoltam hogy olyan pornot csinálnak amiben ijlyen kék óriás navik kefélnek!
 • Kerub #6
  Csak nehogy terroristák kezére kerüljön...