Szekeres Viktor

Megvan a Halálfutam: Frankenstein él főszereplője

Luke Goss lesz a főszereplője a Jason Statham-féle Halálfutam folytatásának, illetve pontosabban előzményfilmjének, mely a tervek szerint csak DVD-n jelenne meg.

A Moviehole értesülései szerint Luke Goss (Penge 2., Hellboy 2.) alakíthatja a 2008-as Halálfutam (Death Race) 2. részének főhősét, azt, aki Jensen Ames, vagyis Jason Statham karaktere előtt viselte a Frankenstein maszkot.


A Roel Reiné (Tengerészgyalogos 2., Piszkos lappal) által rendezendő Death Race: Frankenstein Lives (Halálfutam: Frankenstein él) története szerint Luke Goss karaktere egy hírhedt maffiózó jobbkeze lesz és azért kerül börtönbe, mert egy bankrablás során végzett egy rendőrrel. A hűvösön természetesen egy pénzéhes producer beszervezi őt a Halálfutam versenysorozatára. A Halálfutam 2. részét Tony Giglio írja, a forgatás pedig februárban kezdődik Afrikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #7
    ki ez a Stathatam?
  • bertino #6
    folytatás.
    aham.
    értem.
  • asdasdasd #5
    Olyan folytatás amiből még Stathatam is kiszáll az már nagyon gyenge...
  • bippo #4
    ? lemaradt. Amúgy látom, már spodzy is észrevette.
  • bippo #3
    2. bekezdés első sorában az nem Penge 2 és Hellboy 2 akart volna lenni.
    ( Fura lenne úgy hivatkozni egy színész eddig ismert filmjeire hivatkozni, hogy az egyik készítéséről szól maga a hír :) )
  • spodzy #2
    Ne haragudj, elírtad a színész eddigi filmjeit. A Hellboy 2 helyett Death Race 2 őt irtál. Gondolom a Hellboyt akartad. :)
  • bladesoft #1
    A film közepén eszembe fog jutni "Vajh a föhös tuléli???"
    Ja nem. Ezért jók az elözmény filmek. :D