Szekeres Viktor

Nemsokára mozikban a MacGyver-paródiafilm

1985-től 7 évadon és 139 epizódon át lehetett izgulni MacGyver kalandjain a tévében, s bár azóta többször is felmerült, hogy mozifilmben is feltűnik az ezermester, előbb ér el a filmszínházakba a róla készült paródiafilm.

A MacGyver című sorozat idehaza is meglehetősen ismert és népszerű volt, más kérdés, hogy nálunk már kevésbé ismerik a Saturday Night Live című szombat esti show-t, melyben először tűnt fel MacGruber figurája, aki köré egy teljes filmet is építenek az alkotók, Will Forte, John Solomon és a fő író, Jorma Taccone.

A Universal gyártásában és forgalmazásában megjelenő film premierje Amerikában április 16-ról 23-ra csúszott, de minden egyéb változatlan. Tehát Will Fortét láthatjuk MacGruberként, a partnere Kristen Wiig lesz, míg Val Kilmer a rosszfiúként brillírozhat. A hírek szerint cameo szerepben olyanok fognak feltűnni, mint M.V.P. és Chris Jericho. A hazai mozis premier MacGruber karakterének viszonylag ismeretlensége miatt kétséges.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balintos #4
    kicsit elkéstek...
  • lAngelus #3
    A MacGyvert én minden idők 10 legjobb sorozata közé sorolom. Talán a sok csalódás az oka, de kötve hiszem, hogy jobb filmet bírnának összeküszködni belőle, mint ez a mostani Shelock Holmes film Downey-val.
  • Beepitettember #2
    Haha a MacGyver film az önmaga paródiája volt:) Nem kell ezt paródizálni...
  • Etinger #1
    Igényesebb filmnek tűnik, mégis ha meghallom a paródia szót, mostanság hányni lenne kedvem.