Szekeres Viktor

Itt a Tengerészgyalogos 2 előzetese

December 29-én jelenik meg a Tengerészgyalogos második része, ezúttal Ted DiBiase Jr.-ral a főszerepben. Az előzetesből ítélve ezúttal sem a karakterdrámán lesz a hangsúly, hanem inkább az akción.

A Tengerészgyalogos (The Marine) című akciófilm érdekes és figyelemreméltó kísérlet volt Hollywoodtól, hiszen egy bevallottan B-filmet próbáltak eladni a kemény akciók kedvelőinek, ezért a főszerepet is egy pankrátorra, John Cenára bízták. A 18 milliós amerikai bevétel nem számított rossznak, de annyira jó sem volt, hogy folytatás megkapja a mozis esélyt.


A Tengerészgyalogos 2 (The Marine 2) nálunk jövőre jelenik meg DVD-n, és természetesen követi a mozifilmek DVD-s folytatásaira vonatkozó szabályokat. Ezúttal is azzal járt elsősorban az alacsonyabb költségvetés, hogy a főszereplőt lecserélték, valamint, hogy a két filmet mindössze az fogja összekötni, hogy egy tengerészgyalogos a főszereplő. Az új hőst az a Ted DiBiase Jr. fogja alakítani, aki maga is pankrátor és nem kisebb híresség fia, mint azé Ted DiBiase-é, akit a világ a pankrátor The Million Dollar Manként ismert meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • LestatVenom #5
    Hát az elsőben az volt a baj, h a legjobb jelenetet ellőtték a trailerben.:S
  • Wittgen #4
    Nekem az első rész is bejött, kellemes kikapcsolódás volt egy fáradtságos melónap után. Nem vették komolyra, volt benne megfelelő mennyiségű akció és még néhány jó poént is. Ez is hasonlóan jónak ígérkezik...
  • icemankimi #3
    első rész is kutya volt ez is az lesz
  • ricsa008 #2
    áh pedig Cena király volt
  • Szolnokboy1 #1
    ez biztosan derék film lesz...