Szekeres Viktor

Mozifilm készülhet a Samurai Jackből

Újabb kultikus animációs sorozat elevenedhet meg a mozik vásznain, ráadásul egy ugyancsak kultikus író-rendező döntött úgy, hogy nem lenne rossz dolog egy Samurai Jack-film elkészítése.

Két éve, még 2007-ben beszéltek először arról, hogy a Samurai Jack mozifilmen folytatódni, ráadásul a készítő írásában és rendezésében. A legfrissebb hír a projektről, hogy a napokban kiderült, hogy koproducerként J. J. Abrams is csatlakozhat a projekthez.

A magát már korábban is nagy Samurai Jack-rajongónak valló Abrams produkciós cégével, a Bad Robotsszal beszállt a mozifilm elkészítésébe. Mivel a Paramount is a film gyártói között van, így valószínűleg nem csak DVD-n fog kikötni a film, hanem mozis bemutatót kap. A 20 milliós költségvetésű Samurai Jack-film premierjéről egyelőre nincs egyéb információi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrPrise #15
    Ezt hol olvastad?
    A sorozatot 2004-ben függesztették fel (hivatalosan nem szüntették meg), Mako (Aku hangja) 2006-ban halt meg. Utolsó szinkronja a TMNT filmben volt a teknőcök mestereként.
    Forrás: wikipedia
  • stargatelost #14
    ja, abbahagyták, mert Aku angol szinkronhangja sajnos elhunyt
  • LasDen #13
    azért a Cloverfieldet és a Lostot sem kéne elfelejteni....vagy a legutóbbi húzását a Fringet....ezek is mind iszonyat jók lettek....
  • Kerub #12
    J.J. Abrahams számomra egy eléggé ellentmondásos figura. Kezdjük az Aliassal ami minden idők egyik legprimkóbb sorozata, aztán a Mission Impossible 3 ami minden idők egyik legtrágyább blockbustere.

    Viszont tény h producerként és íróként azért van egy-két jó megmozdulása. Arról nem is beszélve hogy a Star Trek - amire kb úgy ültem be moziban mint egy foghúzásra - az utóbbi idők egyik legjobb kalandfilmje.
    Szóval nem vagyok teljesen nyugodt amiért ő is a film körül sertepertél, de azért kíváncsian várom a végeredményt.
  • NEOreg3 #11
    én úgy tudom, hogy a sorozatot abbahagyták és nem lett befejezve, remélhetőleg a mozifilm majd megteszi ezt
  • kopety #10
    én is imádtam,de ahogy szaboi-nak nekem is a régebbi mesék tetszenek.Johhny Questből is csak a régebbi verzió.
    várom a filmet is,de remélem Abrams nem sokat vacakol már,és elkezdi végre a The Dark Tower könyvek adaptációját...
  • LasDen #9
    azé Bad Robot, mer az Abrams produkciós cége :D 20m-ból is kilehet hozni egy jó filmet...UB filmjei azér olyanok, amilyenek, mer ő a rendező....

    #5 volt szinkron....nem volt olyan rossz szerintem....
  • Zaraki Kenpachi #8
    Nocsak jó kis film hent lesz, de 20 m? Uwe Boll, filmjei kerülnek annyiba, és lássuk be olyanok is. (ugyan SJ mentésségére, hogy UB pokolian rossz rendező)
    Bad Robots? Az új Star Trek filmhez is volt némi közük, látok némi reményt, hopgy jó lesz de, van némi félelmem. Viszont ha Genndy Tartakovsky-nak nem lesz köze a filmhez akkor felejtős. A Star Wars rajfilmet milyen jól megcsinálta, számomra a fény pontja Griveous volt 1 vs 5 és a jedi mester a csapat szállító védte meg a haláltól. (bezzeg a filmben és a animációban ....)
  • clx457 #7
    A Cnn-en volt a The Real Adventures of Johnny Quest az nagyon jó volt,erre a samurai jackre meg nem is emlékszem már:D

    Itt az openingje:
    http://www.youtube.com/watch?v=IKFiYohY1lg
  • djstefi #6
    hurra ! kivulrol tudtam a bevezeto szoveget (angolul persze) nemreg torrentem leszedtem 4 szezont belole, jol eset ujra nezni oket.